- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γυναίκα κατασπαράχθηκε από ελάφι που είχε σώσει και φρόντιζε επί 12 χρόνια
Τραγωδία στο Οχάιο - Υπέκυψε στα τραύματά της μέσα στον περίβολο των ζώων
Γυναίκα στο Οχάιο πέθανε μετά από επίθεση ελαφιού που είχε διασώσει και φρόντιζε - Η κόρη της ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν το πρώτο ελάφι που είχε σώσει.
Μια σοκαριστική τραγωδία συγκλόνισε την κοινότητα του Στιούαρτσβιλ στο Οχάιο, όπου η 64χρονη Τζόντι Πρόγκερ βρέθηκε κατασπαραγμένη από ένα ελάφι που η ίδια είχε σώσει και φρόντιζε επί χρόνια.
Η γυναίκα είχε αφιερώσει τη ζωή της στη διάσωση ορφανών ελαφιών, ξεκινώντας πριν από 12 χρόνια όταν βρήκε ένα μικρό ελαφάκι του οποίου η μητέρα είχε σκοτωθεί σε τροχαίο. Το ονόμασε Γουίζερ και το μεγάλωσε σαν να ήταν το «σκυλί της οικογένειας».
Με τον καιρό, η Πρόγκερ φιλοξενούσε έως και πέντε ελάφια – αρσενικά και θηλυκά – με σχετική άδεια φροντίδας από τις αρχές του Οχάιο.
Στις 15 Νοεμβρίου, η κόρη της, Τζένιφερ Μπράιαν, ανησύχησε όταν δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει μαζί της και πήγε στο σπίτι μαζί με τον σύζυγό της. Εκεί, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα εξαγριωμένο ελάφι που τους εμπόδιζε να φτάσουν στη μητέρα της, η οποία είχε εγκλωβιστεί μέσα στον περιφραγμένο χώρο των ζώων.
Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο, ενώ ο σερίφης Τζέιμς Ζουζάκ δήλωσε ότι μέλη της οικογένειας προσπάθησαν να απομακρύνουν το ζώο πριν από την άφιξη της αστυνομίας. Τελικά, οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να θανατώσουν το ελάφι για να διασφαλίσουν την ασφάλεια όλων. Παρά τις προσπάθειες, η Πρόγκερ διαπιστώθηκε νεκρή.
Η οικογένεια, συντετριμμένη, διευκρίνισε τις πρώτες ημέρες μετά το περιστατικό ότι ο Γουίζερ δεν ήταν το ζώο που επιτέθηκε στη μητέρα τους. Η Τζένιφερ τόνισε ότι ο Γουίζερ είχε στειρωθεί, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των κρατικών αρχών, και ότι η μητέρα της γνώριζε πάντα τους κινδύνους που συνεπάγεται η φροντίδα άγριων ζώων.
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο σύζυγος της Τζόντι νοσηλευόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από εργατικό ατύχημα την ημέρα της επίθεσης, περιγράφοντας τη συγκλονιστική στιγμή που χρειάστηκε να του ανακοινώσει τον θάνατο της γυναίκας του.
Οι αρχές διεξάγουν πλέον έρευνα για τα ακριβή αίτια του περιστατικού, ενώ η οικογένεια ζητά σεβασμό και χώρο για να θρηνήσει την απώλειά της.
(Με πληροφορίες Ladbible)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Xρειάστηκε να ζητήσουν έκτακτες προμήθειες
Απροσδόκητη στροφή υπέρ της Ουκρανίας από τον πρόεδρο των ΗΠΑ στη Σύνοδο των G7
Στα 7 εκατομμύρια ευρώ η ζημία - 95 συλλήψεις σε 15 τοποθεσίες
Δέσμευση και από τις δύο πλευρές ότι θα απέχουν από την απειλή ή τη χρήση βίας μεταξύ τους
Mια αντιπαράθεση με πολλά επεισόδια
Εν αναμονή καταστροφικών πλημυρών οι νοτιοανατολικές ακτές των ΗΠΑ
Ιδιαίτερη σημασία έχουν οι προβλέψεις για τα Στενά του Ορμούζ
Yποβλήθηκαν 626 αιτήσεις για μόλις 27 θέσεις
Παρά τη συμφωνία, η δικαστική διαμάχη με την κλινική συνεχίζεται
Μόνο ο ανώτατος ηγέτης των Ταλιμπάν μπορεί να επιτρέψει εξαιρέσεις
106 νίκες σε Grand Prix της Formula 1 μετρά πλέον ο Λιούις Χάμιλτον, μετά τη νίκη του στο Circuit de Barcelona
«Η ισορροπία δυνάμεων έχει μετατοπιστεί υπέρ της Ουκρανίας», δηλώνουν οι ηγέτες της G7
Πώς ξεκίνησε αυτή η φήμη για το παρασιτικό γατόψαρο του γλυκού νερού και τι ισχύει
Με το νέο νομοσχέδιο ενισχύεται η στρατηγική θέση του ΝΑΤΟ έναντι της Μόσχας
Η συμφωνία ΗΠΑ–Ιράν αποκαλύπτει τα όρια της ισχύος όλων των πρωταγωνιστών της περιοχής
Στη Σύνοδο G7 στο Εβιάν της Γαλλίας, ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Τα μέτρα αναμένεται να εξοικονομήσουν 185 εκατ. ευρώ στον ραδιοτηλεοπτικό όμιλο
Προειδοποιεί η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία
Τι ισχύει για λιπάσματα και ετικέτες
Οι έλεγχοι θα γίνονται με τη μορφή τεστ σάλιου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.