- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Diddy: Τουλάχιστον 11 χρόνια φυλάκιση ζητούν οι εισαγγελείς
Ο 55χρονος ράπερ παραμένει φυλακισμένος από την καταδίκη του τον Ιούλιο
Οι δικηγόροι του Diddy υποστηρίζουν ότι έχει ήδη υποφέρει αρκετά και θα πρέπει να αποφυλακιστεί σύντομα
Οι εισαγγελείς παρότρυναν έναν ομοσπονδιακό δικαστή της Νέας Υόρκης την Τρίτη να καταδικάσει τον Sean «Diddy» Combs σε φυλάκιση άνω των 11 ετών μετά την καταδίκη του για κατηγορίες σχετικές με πορνεία, επικαλούμενοι ένα από τα θύματα, που δήλωσε ότι ζει με τον φόβο της αποφυλάκισής του.
«Τα εγκλήματα για τα οποία καταδικάστηκε είναι σοβαρά και έχουν επιφέρει ποινές άνω των δέκα ετών σε πολλές περιπτώσεις, για κατηγορούμενους που, όπως ο Diddy, άσκησαν βία και προκάλεσαν φόβο στους άλλους», έγραψαν σε υπόμνημα πριν την επιβολή της ποινής, ζητώντας τουλάχιστον 11 χρόνια και τρεις μήνες φυλάκιση.
Κατέθεσαν τη σύσταση για την ποινή λίγο μετά τα μεσάνυχτα, περιλαμβάνοντας επιστολές από ορισμένα από τα θύματά του, τα οποία περιέγραφαν πώς η βία και οι απαιτήσεις του επηρέασαν τη ζωή τους.
Τον χαρακτήρισαν «αμετανόητο» και δήλωσαν ότι ο Diddy παραδέχθηκε τις πράξεις βίας και κακοποίησης κατά τη διάρκεια της δίκης του, αλλά «απίστευτα, … τώρα υποστηρίζει ότι τα θύματά του θα πρέπει να επωμιστούν την ευθύνη».
Ο 55χρονος Diddy παραμένει φυλακισμένος από την καταδίκη του τον Ιούλιο για κατηγορίες που σχετίζονται με τη διοργάνωση μεταφοράς ανδρών εκδιδόμενων σε ξενοδοχεία ή κατοικίες, όπου τους έδινε εντολή να κάνουν σεξ με τις συντρόφους του.
Τα περίπλοκα, πολυήμερα, υπό την επήρεια ναρκωτικών σεξουαλικά γεγονότα βιντεοσκοπούνταν συχνά από τον ίδιο τον Diddy. Οι συνήγοροι υπεράσπισης έχουν ζητήσει να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης που να μην υπερβαίνει τους 14 μήνες.
Η ανακοίνωση της ποινής έχει οριστεί για την Παρασκευή.
Την περασμένη εβδομάδα, η υπεράσπιση κατέθεσε τα επιχειρήματά της πριν την επιβολή της ποινής, υποστηρίζοντας ότι ο Diddy έχει ήδη υποφέρει αρκετά κατά τη διάρκεια των σχεδόν 13 μηνών που βρίσκεται στη φυλακή και θα πρέπει να αποφυλακιστεί σύντομα.
Με πληροφορίες από CNN
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Θα γίνουμε η βασική δύναμη της αντιπολίτευσης», δήλωσε ο 51χρονος Τούρκος πολιτικός
To έργο θα ενισχύσει την ψηφιακή ανθεκτικότητα και την τεχνολογική αυτονομία της Ευρώπης
Κατακόρυφη αύξηση νεκρών και τραυματιών κατά το πρώτο εξάμηνο λόγω κλιμάκωσης των επιθέσεων
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.