- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Θα κλιμακώσουμε τις επιθέσεις» – Η απάντηση Μεντβέντεφ στις νέες κυρώσεις της ΕΕ
«Η ρωσική οικονομία θα αντέξει», επιμένει ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας
Ρωσία: Ο Μεντβέντεφ δήλωσε ότι η Μόσχα θα αντέξει τις νέες κυρώσεις της ΕΕ και θα κλιμακώσει τα χτυπήματα στην Ουκρανία
Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ προέβλεψε σήμερα ότι η ρωσική οικονομία θα αντέξει το τελευταίο πακέτο των κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είπε ότι η Μόσχα θα εντείνει τις επιθέσεις της κατά της Ουκρανίας.
Ο Μεντβέντεφ, που είναι αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, έκανε τα σχόλια αυτά αφότου η Ευρωπαϊκή Ένωση συμφώνησε στο 18ο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας σε σχέση με τον πόλεμο που διεξάγει στην Ουκρανία, περιλαμβάνοντας μέτρα που αποσκοπούν να επιφέρουν περαιτέρω πλήγματα στη ρωσική πετρελαϊκή και ενεργειακή βιομηχανία.
Σε ανάρτηση στο επίσημο κανάλι του στην εφαρμογή Telegram, ο Μεντβέντεφ αναφέρει ότι οι νέες κυρώσεις θα επηρεάσουν ελάχιστα τη στάση της Ρωσίας στη σύγκρουση, όπως ακριβώς είχαν αποτύχει να επηρεάσουν και οι προηγούμενοι γύροι κυρώσεων.
Ο Μεντβέντεφ, ο οποίος έχει αναδειχθεί σε ένα από τα κορυφαία γεράκια του Κρεμλίνου, δήλωσε ότι η Ρωσία σχεδιάζει να εντείνει τα χτυπήματά της στην Ουκρανία.
«Τα πλήγματα κατά στόχων στη λεγόμενη Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένου του Κιέβου, θα πραγματοποιηθούν με αυξανόμενη ισχύ», δήλωσε ο Μεντβέντεφ.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε τη Δευτέρα μια σκληρότερη στάση έναντι της Ρωσίας, υποσχόμενος ότι θα στείλει νέους πυραύλους και άλλα είδη οπλισμού, συμπεριλαμβανομένων των πυραυλικών αμυντικών συστημάτων Patriot που μπορούν να καταστρέψουν τους ρωσικούς βαλλιστικούς πυραύλους.
Έδωσε επίσης στη Ρωσία διορία 50 ημερών για να υπογράψει κατάπαυση του πυρός ή να αντιμετωπίσει νέες κυρώσεις.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ναζιστικό καθεστώς είχε απαγορεύσει τη σχολή
Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν δημοσιοποιήθηκαν
Ο Ντόναλντ Τραμπ απέδωσε τα προβλήματα σε βανδαλισμούς
Yπό μυστηριώδεις συνθήκες
Αυτό που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία είναι η ηλικία τους
Το βίντεο έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές στα social media
Τα παιδιά ηλικίας 2 και 4 ετών εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους σε χώρο στάθμευσης
Το περιστατικό έλαβε χώρα σε εσωτερική διαδρομή στις ΗΠΑ
Η συζήτηση για την αύξηση των ορίων ηλικίας δεν αφορά μόνο τη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης
Παράλληλα, η προσφορά θέσεων παραμένει περιορισμένη
Ο «βασιλιάς του Βορρά» θέλει να αντικαταστήσει τον Κιρ Στάρμερ - Η πολιτική διαδρομή του
Δεν έγινε τίποτα από όσα υποσχέθηκαν οι Brexiteers
Για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κατηγορείται ο Χοσέ Λουίς Άμπαλος
Το θερμόμετρο αναμένεται να αγγίξει τους 40 βαθμούς Κελσίου - Ο ποταμός Πάδος στερεύει λόγω ξηρασίας
Ο Γκρίνσπαν έφυγε από τη ζωή από επιπλοκές της νόσου Πάρκινσον
Το χάος της μετά-Brexit εποχής δεν έχει τέλος για το Ηνωμένο Βασίλειο
Ένα χρονολόγιο των πιο σημαντικών γεγονότων από τον Ιούνιο του 2016 μέχρι σήμερα
O εκλεκτός του Ντόναλντ Τραμπ επικράτησε του αριστερού αντιπάλου του
Ο πρώην υπουργός Υγείας Γουές Στρίτινγκ τον υποστηρίζει
Το «ευχαριστώ» της προέδρου της Κομισιόν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.