- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ελεύθερος ο Πελετιέ - Υπάρχουν βίντεο στην κατοχή του που δεν θα ήθελα να έχει, λέει η Δεμίρογλου
Η πρώην σύντροφός του ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον του
Ο πρώην παίκτης του «Power of Love», Νίκος Πελετιέ κατηγορείται για σεξισμό και υποκίνηση βίας
Ελεύθερος αφέθηκε ο πρώην παίκτης του «Power of Love», Νίκος Πελετιέ. Ο Πελετιέ είχε συλληφθεί στην Κύπρο μετά από καταγγελίες της Σοσιαλιστικής Γυναικείας Κίνησης και της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Γυναικείων Οργανώσεων, κατηγορούμενος για σεξισμό και υποκίνηση βίας.
Για τη σύλληψη του Νίκου Πελετιέ είχε σταθεί αφορμή ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στα social media, μέσω του οποίου έλεγε: «Θα εκπαιδεύσω την γυναίκα σου για 1.000 ευρώ. Για μόνο 1.000 ευρώ θα έρθω σπίτι σου και θα αναλάβω την γυναίκα σου one on one. Θα την εκπαιδεύσω και θα την τιθασεύσω με τον σωστό τρόπο. Με τις δικές μου σκοτεινές τεχνικές. Θα την κάνω υπάκουη, σήκω – σήκω, κάτσε – κάτσε. Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω. Από αγρίμι θα την κάνω άνθρωπο. Δεν αναλαμβάνω γυναίκες άνω των 35 ετών ή 80 κιλών», είχε αναφέρει στο επίμαχο βίντεο ο πρώην παίκτης του ριάλιτι.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο Νίκος Πελετιέ αφού αφέθηκε ελεύθερος μίλησε για την περιπέτειά του, ενώ η πρώην σύντροφός του και νικήτρια του ίδιου ριάλιτι, Σωτηρία Δεμίρογλου, είναι έτοιμη να κινηθεί νομικά εναντίον του.
«Πίστευα ότι είχαμε ελευθερία λόγου, αλλά από ό,τι κατάλαβα η ελευθερία λόγου περιορίζεται μετά από έναν βαθμό. Η υπερβολική αγάπη μου για τις γυναίκες με οδήγησε σε κάποιου είδους προβλημάτων. Δεν γνωρίζω ποιες είναι αυτές οι κυρίες, επειδή όλες οι κυρίες που με βλέπουν στον δρόμο στην πραγματική ζωή μόνο αγάπη μου δίνουν», είπε, ο Νίκος Πελετιέ αφού αφέθηκε ελεύθερος και η δήλωσή του μεταδόθηκε από την εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Τετάρτης (04.06.2025).
Παράλληλα, η Σωτηρία Δεμίρογλου, μίλησε στην ίδια εκπομπή, αποκαλύπτοντας ότι έχει ήδη συμβουλευτεί δικηγόρο διότι ο πρώην σύντροφός της έχει βίντεο και φωτογραφίες με την ίδια και δεν τα σβήνει, όπως του ζήτησε.
«Υπάρχουν κάποια βίντεο στην κατοχή του που δεν θα ήθελα να έχει. Εγώ θα συμβουλευτώ δικηγόρο. Μην το πάμε στο άλλο άκρο, μην νομίζουν οι τηλεθεατές κάτι. Μπορεί να έχει φωτογραφίες μαζί μου, δεν θέλω να υπάρχουν αυτά. Δεν με έχει απειλήσει για τίποτα. Δεν πιστεύω ότι θα χρησιμοποιούσε τις φωτογραφίες μας. Δεν θα ήθελε να έχει στην κατοχή του κάτι με εμένα. Πρόσφατα, βρεθήκαμε σε έναν αρραβώνα φίλου, τράβηξε βίντεο με εμένα πλάτη – φαινόταν όλη η πλάτη μου πίσω – και δεν εγώ ήθελα. Του ζήτησα να το κατεβάσει και μου λέει “όχι δεν το κατεβάζω”. Συναντιόμαστε μια ημέρα μετά να του δώσω κάτι κλειδιά και του λέω “μπορείς να το διαγράψεις;” και μου λέει “όχι”, του λέω “θα κινηθώ νομικά” και μου λέει “κάνε το, όπως και οι άλλες, έχω ήδη μια καταγγελία”», είπε η Σωτηρία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακυρώθηκε ο αγώνας με τη Μονακό λόγω βομβαρδισμών - Ασφαλείς στο ξενοδοχείο τους οι έφηβοι
Στόχος η ισχυρή στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ
Οι ολικές σεληνιακές εκλείψεις συμβαίνουν κάθε 18 μήνες έως τρία χρόνια
Τα ιρανικά κρατικά μέσα μεταδίδουν ότι υπέκυψε στα τραύματά της μετά την αεροπορική επιδρομή
Έγραψε συνθήματα που τον χαρακτήριζαν «σιωνιστή εγκληματία πολέμου»
H ανάρτηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη
Έρευνα του ΠΟΥ για τρία ακόμη κέντρα υγείας
«Στόχος δεν είναι η αλλαγή του καθεστώτος» δηλώνει ο υπουργός άμυνας των ΗΠΑ
Η ανακοίνωση της Κεντρικής Διοίκησης των Ηνωμένων Πολιτειών
«Σε αυτό το πλαίσιο δεν αποκλείουμε τίποτα», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ποιος είναι ο 53χρονος Χασάν Χομεϊνί και ποια η στάση που τηρεί τα τελευταία χρόνια
Γιατί υπάρχουν Βρετανικές Βάσεις - Το νομικό καθεστώς και η σημασία τους
«Τώρα θέλουν απεγνωσμένα συμφωνία, αλλά είναι αργά», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Η χαρμόσυνη είδηση από την εξόντωσή τους μετριάζεται από την αβεβαιότητα που προκαλεί η αλλοπρόσαλλη και συχνά εχθρική απέναντι στην Ευρώπη και τη λογική πολιτική του Τραμπ
Και τα έξι μέλη του πληρώματος πραγματοποίησαν ασφαλή εκτίναξη
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι εξαπέλυσε «νέο μεγάλης κλίμακας πλήγμα» στην «καρδιά» της Τεχεράνης
Δεν υπάρχουν τραυματισμοί, λένε από το Ισραήλ
Εκκενώνονται το αεροδρόμιο της Πάφου και οι βρετανικές βάσεις στην Κύπρο
Οι τιμές του μαύρου χρυσού σημείωσαν άνοδο 9% την ώρα που η ναυσιπλοΐα στα Στενά του Χορμούζ έχει διαταραχθεί
Εκκενώνεται και η Βάση Δεκέλειας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.