- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Mισέλ Ομπάμα για την ορκωμοσία Τραμπ: Πήρα την καλύτερη απόφαση για μένα
Η απουσία είχε εγείρει συζητήσεις
Mισέλ Ομπάμα για την απουσία στην ορκωμοσία Τραμπ: Πήρα την καλύτερη απόφαση για μένα
Η πρώην πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα μίλησε για την απόφασή της να μην παραστεί στη δεύτερη ορκωμοσία του προέδρου Τραμπ, λέγοντας ότι πήρε την απόφαση που ήταν καλύτερη για την ευημερία της.
Η Ομπάμα δήλωσε κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του podcast της με τον αδελφό της Craig Robinson, στο οποίο συμμετείχε η Taraji P. Henson και το οποίο κυκλοφόρησε την Τετάρτη, ότι οι επιλογές που έκανε στην αρχή της χρονιάς αντιμετωπίστηκαν με «γελοιοποίηση και κριτική».
«Χρειάστηκε να κάνω ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να μην κάνω αυτό που ήταν σωστό ή που θεωρούνταν σωστό, αλλά να κάνω αυτό που ήταν σωστό για μένα», είπε. «Αυτό ήταν δύσκολο για μένα να το κάνω».
Η Ομπάμα έλαβε μεγάλη προσοχή για την απόφασή της να μην παραστεί στην ορκωμοσία του Τραμπ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Καπιτώλιο τον Ιανουάριο. Ο πρώην πρόεδρος Ομπάμα, μαζί με τους πρώην προέδρους Τζορτζ Μπους και Κλίντον και τις πρώην πρώτες κυρίες Λόρα Μπους και Χίλαρι Κλίντον, παρακολούθησαν την ορκωμοσία.
Σύμμαχοι της πρώην πρώτης κυρίας, η οποία υπηρέτησε από το 2009 έως το 2017, δήλωσαν τότε ότι έκανε μια δήλωση με το να μην παραστεί αφού έκανε σκληρή εκστρατεία κατά του Τραμπ καθ' όλη τη διάρκεια του 2024.
Η Μισέλ Ομπάμα δήλωσε ότι είναι πάντα προετοιμασμένη με τα κατάλληλα ρούχα που θα φορέσει για κάθε εκδήλωση που έρχεται, αλλά είπε στην ομάδα της ότι δεν ήθελε να έχει έτοιμο ένα φόρεμα, επειδή «είναι τόσο εύκολο να πεις “άσε με να κάνω το σωστό”».
Η Ομπάμα δήλωσε ότι εξακολουθεί να εργάζεται στο να «κάνει πράγματα μόνο για τον εαυτό μου και να είναι εντάξει με αυτό».
Είχε επίσης αναφερθεί στην απόφασή της να μην παραστεί στην ορκωμοσία νωρίτερα αυτό το μήνα κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο podcast της ηθοποιού Σοφία Μπους «Work in Progress».
Με τη Μισέλ Ομπάμα, σε αντίθεση με τον σύζυγό της, να επιλέγει επίσης να μην παραστεί στην κηδεία του πρώην προέδρου Τζίμι Κάρτερ λίγο πριν από την ορκωμοσία, φήμες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο σχετικά με την κατάσταση του γάμου της.
«Θέλω να πω, τόσο πολύ που φέτος οι άνθρωποι ... δεν μπορούσαν καν να διανοηθούν ότι έκανα μια επιλογή για τον εαυτό μου που έπρεπε να υποθέσουν ότι ο σύζυγός μου και εγώ παίρνουμε διαζύγιο», είπε στην Μπους.
«Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι μια ενήλικη γυναίκα που παίρνει απλώς μια σειρά από αποφάσεις για τον εαυτό της, σωστά;» είπε.
Πηγή: Τhe Hill
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Αμερικανός πρόεδρος ελπίζει σε συμφωνία μέχρι τα Χριστούγεννα
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Οι περιφερειακές αρχές διεξάγουν έρευνες για να προσδιορίσουν τη σοβαρότητα του ιού
Η έγκαιρη προσέλευση δεν αποδείχθηκε αρετή αλλά παράπτωμα
Αυτός ο σεισμός συμβαίνει μία φορά κάθε εκατό χρόνια
Ο πράκτορας διέπραξε «τα πιο σοβαρά εγκλήματα που μπορεί να φανταστεί κανείς»
Σκληρές επικρίσεις του Αμερικανού προέδρου - Καλεί τον Ζελένσκι να παραχωρήσει εδάφη στη Ρωσία
Πώς θα επαληθεύουν την ηλικία των χρηστών και τα «παραθυράκια»
Από που διέρρευσε η φωτογραφία
Οι πραγματικές απειλές βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκού χώρου
Η Unicef προειδοποιεί ότι ο αριθμός των νοσηλειών παραμένει σοκαριστικά υψηλός μετά τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
Μια παράδοση όπου κανείς δεν εξηγεί τι έγινε, γιατί έγινε, και ποια ήταν η ευθύνη του
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσβάλει μέλη του Τύπου
Στην εξοχική κατοικία του ποντίφικα, ο Ουκρανός πρόεδρος
Η Unesco αναγνωρίζει την ιταλική κουζίνα ως «άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας»
Χρηματοδότηση της Ουκρανίας και Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο στην ατζέντα
«Το νιώθω σαν φίλο» υποστηρίζουν
Απόφαση σταθμός Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου
Για «υβριδική επίθεση» κάνει λόγο η φον ντερ Λάιεν
«Οι γιατροί δεν μας λένε αν θα τα καταφέρει» λέει ο αδελφός της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.