- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Το Ιράν απορρίπτει την πρόταση των ΗΠΑ για 48ωρη εκεχειρία
«Απαράδεκτες» οι απαιτήσεις της Ουάσινγκτον, δηλώνει η Τεχεράνη
Σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars, το Ιράν απέρριψε την πρόταση των Ηνωμένων Πολιτειών για 48ωρη κατάπαυση του πυρός
Το πρακτορείο ειδήσεων Fars του Ιράν ανέφερε αργά την Παρασκευή, επικαλούμενο ανώνυμη πηγή, ότι η Τεχεράνη απέρριψε πρόταση των ΗΠΑ για 48ωρη εκεχειρία.
Υπενθυμίζεται ότι η Wall Street Journal ανέφερε ότι το Ιράν ενημέρωσε επίσημα τους μεσολαβητές ότι δεν είναι διατεθειμένο να συναντηθεί με αξιωματούχους των ΗΠΑ στο Ισλαμαμπάντ τις επόμενες ημέρες. και θεωρεί «απαράδεκτες» τις απαιτήσεις της Ουάσινγκτον, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Πεζεσκιάν κατά Τραμπ: Η απειλή για επιστροφή του Ιράν στη «Λίθινη Εποχή» δεν σημαίνει έγκλημα πολέμου;
Ο Ιρανός πρόεδρος Μασούντ Πεζεσκιάν προστέθηκε στη λίστα Ιρανών αξιωματούχων που αντέδρασαν στις δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είχε απειλήσει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να στείλουν το Ιράν «πίσω στη Λίθινη Εποχή». Ο Πεζεσκιάν υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη δήλωση συνιστά σαφή ένδειξη πρόθεσης για διάπραξη «μαζικού εγκλήματος πολέμου».
Όπως ανέφερε, έθεσε το ζήτημα στον Φινλανδό ομόλογό του Αλεξάντερ Στουμπ, ο οποίος είναι νομικός, επισημαίνοντας τις διαστάσεις που μπορεί να λάβει η δημόσια απειλή χρήσης εκτεταμένης στρατιωτικής ισχύος.
«Αυτό ήταν το ερώτημα που έθεσα στον Φινλανδό ομόλογό μου, ο οποίος είναι νομικός», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιρανός πρόεδρος, αναφερόμενος στον Αλεξάντερ Στουμπ.
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να παραμένει αδρανής απέναντι σε τέτοιες δηλώσεις, σημειώνοντας ότι «η ιστορία είναι γεμάτη από εκείνους που πλήρωσαν βαρύ τίμημα για τη σιωπή τους απέναντι σε εγκληματίες».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σενάριο πρόωρης αποχώρησης από την ΕΚΤ
Τα προηγούμενα σχόλια για τις γυναίκες στα γυμναστήρια
Ο «πιο διάσημος» podcaster του κόσμου στρέφεται εναντίον του προέδρου
Ποιους συγγραφείς θεωρεί πιο ρεαλιστικούς
Κρυμμένα σε μπουκάλια σαμπουάν και κρέμας τα ερπετά
Χιλιάδες διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση του πρωθυπουργού Έντι Ράμα
Οι άλλοι ενδιαφερόμενοι και ο ρόλος της Μποτσουάνας
Η αντιπαράθεση εκτείνεται από τα Στενά του Ορμούζ, στην είσοδο του Περσικού Κόλπου, έως τα Στενά Μπαμπ ελ Μαντέμπ
Μπαράζ επιθέσεων με drones και πλήγματα σε διυλιστήρια σηματοδοτούν την αποτυχία της πρωτοβουλίας
Η συμπλοκή καθυστέρησε την προσγείωση
Από το περιβάλλον του Τραμπ παραδέχονται τώρα ότι δεν χειρίστηκαν σωστά την απομάκρυνσή της
Τι απαντά ο Λευκός Οίκος
Το ενοίκιο αυξάνεται από 450 σε 1.200 ευρώ.
Η ανάρτηση του Τραμπ στο Truth Social
Τραγικός απολογισμός και τέσσερις αγνοούμενοι - Πλημμύρισαν δρόμοι, σπίτια και καταστήματα
Τι είχε αποκαλύψει ο αδελφός του συντρόφου της
Η απάντηση που προκάλεσε νέα ερωτήματα για την δικηγορική της επάρκεια
Η αντίδραση της 58χρονης γυναίκας όταν άρχισε να νιώθω μουδιασμένη τη γλώσσα της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.