- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δεν κάνει βήμα πίσω ο πρώην βασιλικός βοηθός που κατηγόρησε τη Μέγκαν Μαρκλ για εκφοβισμό
«Είχε πάντα κάποιον στο στόχαστρό της» υποστήριξε
Δεν κάνει βήμα πίσω ο πρώην βασιλικός βοηθός που κατηγόρησε τη Μέγκαν Μαρκλ για εκφοβισμό - Ο ισχυρισμός που αρνείται από την πρώτη στιγμή το ζευγάρι
Δεν παίρνει λέξη πίσω ο Jason Knauf, πρώην βασιλικός σύμβουλος, επτά χρόνια μετά τις καταγγελίες ότι η Μέγκαν Μαρκλ εκφόβιζε το προσωπικό του παλατιού. Μόλις την Κυριακή, ο knauf ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο «60 Minutes Australia» αν θα προχωρούσε ξανά στις καταγγελίες και υποστήριξε ότι δεν μετάνιωσε.
«Δεν μπορείς να επιλέξεις απλώς να παίρνεις τις διασκεδαστικές στιγμές από οποιαδήποτε δουλειά, και αυτό ισχύει για τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα καθώς και για όλους τους άλλους που εργάζονται για αυτούς. Οπότε, δεν θα άλλαζα τίποτα», είπε ο Jason Knauf αρκετά χρόνια μετά την καταγγελία σε βάρος της Μέγκαν Μαρκλ. Ο Knauf είπε ότι συνεργάστηκε «πραγματικά στενά» με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ και πέρασαν «πολλές υπέροχες στιγμές» μαζί. Ο Knauf θυμήθηκε επίσης τη «μαγική εμπειρία» του προγραμματισμού του παραμυθένιου γάμου τους για το 2018. «Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο με την υπέροχη οικογένειά τους», είπε στη συνέντευξη.
Ο Knauf ισχυρίστηκε ότι παρατήρησε για πρώτη φορά τον εκφοβισμό του προσωπικού το 2018, αφού βρέθηκε με το ζευγάρι σε ένα ταξίδι. Εκείνη την εποχή, υπέβαλε μια καταγγελία κατά της Μέγκαν Μαρκλ, αλλά δεν διέρρευσε παρά μόνο το 2021, μέρες πριν από τη συνέντευξη της ίδιας και του Χάρι με την Όπρα Γουίνφρεϊ.
«Η Μέγκαν Μαρκλ είχε πάντα κάποιον στο στόχαστρό της»
«Η Δούκισσα φαίνεται να έχει την πρόθεση να έχει πάντα κάποιον στο στόχαστρό της. Εκφοβίζει την Y και επιδιώκει να υπονομεύσει την αυτοπεποίθησή της. Είχαμε αναφορές από άτομα που έγιναν μάρτυρες απαράδεκτης συμπεριφοράς προς τον Υ», είχε υποστηρίξει. Ο Knauf κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ανησυχούσε «δεν θα γίνει τίποτα» σχετικά με την υποτιθέμενη συμπεριφορά της Μαρκλ.
Εκείνη την εποχή, οι Times του Λονδίνου είπαν ότι η Μαρκλ φέρεται να έκανε το προσωπικό της να κλαίει, όσο ζούσε στο παλάτι του Κένσινγκτον. Ένας άλλος πρώην υπάλληλος ισχυρίστηκε ότι αντιμετώπισαν «συναισθηματική σκληρότητα και χειραγώγηση» από τη Μαρκλ αντί για εκφοβισμό. Η Μαρκλ, ωστόσο, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς.
Με πληροφορίες από Page Six
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αξιωματούχος χαρακτήρισε τα τηλεοπτικά δίκτυα «επιδεικτικά και ανέντιμα»
Δακρυγόνα στο Στρασβούργο, πυροτεχνήματα κατά αστυνομικών στη Μασσαλία και πυρπολημένοι κάδοι στη Ρεν
Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι αντιδρούν στους κινδύνους που εγκυμονεί η νέα τεχνολογία
Πώς πείστηκε η Jane Doe να τους καταγγείλει
Έρευνες σε Γερμανία και εξωτερικό για την εξάρθρωση δικτύου παραγωγής ακροδεξιού υλικού
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε ότι η διαδικασία θα ξεκινήσει άμεσα
Για «προεκλογική προπαγάνδα» κάνει λόγο η Εκλογική Επιτροπή
Τι συμβαίνει με τους υπόλοιπους ενώ η έρευνα ανοίγει ξανά
Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Λονδίνου και Αμπού Ντάμπι - Επενδύσεις δισεκατομμυρίων στο επίκεντρο
Οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας
Ο ίδιος άνοιξε την πόρτα του πιλοτηρίου ενώ δεχόταν επίθεση
Ενοχλήθηκαν όταν τους απομάκρυναν
15 νταλίκες και 54 άλλα αυτοκίνητα ενεπλάκησαν στη σύγκρουση
Ο υπουργός Παιδείας Ζεφρέ υποσχέθηκε συνομιλίες με εκπροσώπους των μαθητών
Από την πολύπαθη Ουκρανία στο ντίζελ ως γεωπολιτικό όπλο, και από την ΑΙ στις Midterms των ΗΠΑ… και σε μια χαμένη λίμνη
Για τον 6ο Στρατηγικό Διάλογο Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών
Η περίπτωση της Κρίστα Πάικ
Οι Δημοκρατικοί κερδίζουν έδαφος σε «κόκκινες» Πολιτείες
Eίχε καταδικαστεί για τη δολοφονία της 19χρονης το 1995
«Εξετάζουμε όλα τα πιθανά ενδεχόμενα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.