- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Καθησυχάζει ο Μπάιντεν για τα άγνωστα drone: Όλα υπό έλεγχο, μην ανησυχείτε
«Δεν υπάρχουν μικρά πράσινα ανθρωπάκια», δήλωσε βουλευτής των Δημοκρατικών
Το φαινόμενο των άγνωστων drone έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων σε όλες τις ΗΠΑ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν προσπάθησε να καθησυχάσει το κοινό στις ΗΠΑ και ειδικά σε πολιτείες στα ανατολικά, όπως το Νιου Τζέρσεϊ και τη Νέα Υόρκη, σχετικά με τις θεάσεις των μυστηριωδών drone.
«Δεν υπάρχει κάτι που να προκαλεί αίσθηση κινδύνου σχετικά με τα drone μέχρι στιγμής», είπε ο Τζο Μπάιντεν σε δημοσιογράφους την Τρίτη και μετέφερε το μήνυμα στην κοινή γνώμη ότι «δεν υπάρχει κάτι το κακόβουλο, τα ελέγχουν όλα» αναφερόμενος στις αρμόδιες Αρχές. «Το παρακολουθούμε στενά», εξήγησε.
Αναφέρθηκε ακόμη και στα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που πετούν νόμιμα λέγοντας ότι «εκεί πάνω υπάρχουν πολλά που έχουν εγκριθεί. Νομίζω ότι ένας το ξεκίνησε και όλοι ήθελαν να μπουν στο παιχνίδι».
Παράλληλα με τον πρόεδρο μέλη της Επιτροπής Πληροφοριών του Κογκρέσου έσπευσαν και αυτά να καθησυχάσουν την κοινή γνώμη έπειτα από κεκλεισμένων των θυρών ενημέρωση που τους έγινε για το ζήτημα, αναφέρει το BBC. «Τίποτα δεν δείχνει ότι υπάρχει ξένη επιρροή, ξένους δρώντες παράγοντες ή μικρά πράσινα ανθρωπάκια» αστειεύτηκε η βουλευτής Κρίσι Χούλαχαν των Δημοκρατικών.
Το φαινόμενο των drone έχει προκαλέσει κύμα συζητήσεων στις ΗΠΑ. Τα μυστηριώδη φώτα στον ουρανό, για τα οποία πολλοί λένε ότι είναι… διαστημόπλοια εξωγήινων, εμφανίζονται πολλές φορές κοντά σε στρατιωτικές βάσεις. Για την ώρα δεν υπάρχουν σαφείς απαντήσεις για το τι είναι αυτά τα drone, αλλά οι Αρχές λένε ότι δεν είναι έργο ξένης δύναμης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Ξεχωριστή θέση στη συλλογή είχε ένα μοναδικό δοχείο και κουτάλι, έργο του αργυροχόου Μαρσέλ Μπλοκ
Παράλληλα, η Ουκρανία επανήλθε στο προσκήνιο με την άφιξη του Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Η καταγγελία είχε κατατεθεί στις 5 Ιανουαρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.