Μητέρα του Μάθιου Πέρι για τον θάνατό του: «Έδειχνε σαν να το περιμένει»
Όσα δήλωσε σε συνέντευξη στην εκπομπή Today
Η μητέρα του Μάθιου Πέρι, Σούζαν Μόρισον έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Today, σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατο του ηθοποιού
Ο Μάθιου Πέρι φάνηκε να είχε ένα «προαίσθημα» για τον θάνατό του κατά τη διάρκεια μιας από τις τελευταίες συναντήσεις με τη μητέρα του, όπως αποκάλυψε η ίδια.
In an exclusive interview with TODAY’s @SavannahGuthrie, Matthew Perry’s mom Suzanne Morrison recounted the tender moments she had with her son before his death.
— TODAY (@TODAYshow) October 25, 2024
Watch the full conversation on Monday, October 28 on TODAY. pic.twitter.com/Ce8uPggN9f
Ο Μάθιου Πέρι, ο οποίος υποδυόταν τον Τσάντλερ Μπινγκ στην κλασική σειρά «Τα Φιλαράκια», βρέθηκε αναίσθητος στην πισίνα του σπιτιού του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου 2023. Η νεκροψία διαπίστωσε ότι πέθανε από τις «οξείες επιδράσεις της κεταμίνης».
Η μητέρα του, Σούζαν Μόρισον έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Today, σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατό του και δήλωσε ότι τις τελευταίες ημέρες που πέρασε με τον γιο της, υπήρχε ένα «αναπόφευκτο σε αυτό που επρόκειτο να συμβεί στη συνέχεια» και πως ο ίδιος ο Μάθιου Πέρι «το ένιωθε πολύ έντονα».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Όπως είπε η μητέρα του, ο γιος της της έδειχνε «ένα από τα καινούρια του σπίτια» όταν ξαφνικά την πλησίασε και της είπε: «Σ’ αγαπώ τόσο πολύ, είμαι τόσο ευτυχισμένος που είμαι μαζί σου τώρα». «Ήταν σχεδόν σαν ένα προμήνυμα ή κάτι τέτοιο».
«Δεν το σκέφτηκα πολύ εκείνη τη στιγμή. Το μόνο που πέρασε από το μυαλό μου ήταν: Πόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία φορά που είχαμε μια τέτοια συζήτηση; Έχουν περάσει χρόνια» είπε.
Μάθιου Πέρι: «Δεν φοβάμαι πια» είπε στη μητέρα του
«Νομίζω ότι υπήρχε κάτι, υπήρχε ένα αναπόφευκτο σε αυτό που επρόκειτο να συμβεί στη συνέχεια και το ένιωθε πολύ έντονα» εξήγησε η Σούζαν Μόρισον. «Αλλά είπε: Δεν φοβάμαι πια και αυτό με ανησύχησε».
Υπενθυμίζεται ότι στη νεκροψία περιγράφεται λεπτομερώς πως η κεταμίνη είχε πιθανότατα ως αποτέλεσμα ο Μάθιου Πέρι να χάσει τις αισθήσεις του και να πνιγεί. Η έκθεση ανέφερε επίσης ότι η υπάρχουν στεφανιαία νόσος επιδείνωσε τις επιπτώσεις της κεταμίνης στην καρδιά του.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το αεροπλάνο είχε προορισμό το Μακασάρ, στο Νότιο Σουλαουέζι
Η γυναίκα από την Αυστραλία νόμιζε ότι χαϊδεύει τον σκύλο της, αλλά έκανε λάθος
Πάνω από 3.000 οι νεκροί στο Ιράν
Η ανάλυση του Economist
Η Ευρώπη αναζητά την «κόκκινη γραμμή» απέναντι στον Τραμπ
Οι 27 και τα κράτη μέλη της Mercosur άρχισαν διαπραγματεύσεις το 1999
Δραπέτευσε τον Δεκέμβριο για να παραλάβει το Νόμπελ Ειρήνης στη Νορβηγία
Η 33χρονη παρασύρθηκε από SUV και σύρθηκε για περίπου ένα τετράγωνο
Το όχημα έπεσε ανεξέλεγκτα πάνω στα παιδιά
Πάνω από 800 απαγχονισμοί ήταν προγραμματισμένοι για τις επόμενες μέρες
Η προοπτική στρατιωτικής επίθεσης από τις ΗΠΑ μοιάζει πλέον πιο μακρινή
O βραβευμένος σκηνοθέτης για τις φονικές διαδηλώσεις στο Ιράν
Χαροπαλεύει ο οδηγός του λεωφορείου ο οποίος απεγκλωβίστηκε τελευταίος από τα σωστικά συνεργεία
«Ξεκινάει μια πραγματική μετάβαση προς τη δημοκρατία», δήλωσε η ηγέτιδα της αντιπολίτευσης
Με αφορμή το Starlink Wi-Fi στα αεροπλάνα
«Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί τους», έγραψε η τραγουδίστρια
Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ήρθε το 2022
Η δράση τους περιλαμβάνει «πράξεις αμιγούς και άσκοπης βίας που στόχευαν ανθρώπους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να αντισταθούν»
Mία ημέρα μετά την κίνηση της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.