- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Ντόναλντ Τραμπ εκτιμά πως ο Μπάιντεν θα παραμείνει υποψήφιος των Δημοκρατικών
Τι είπε σε συνέντευξή του στο Fox News
Ντόναλντ Τραμπ: Εκτιμά πως ο Μπάιντεν θα παραμείνει υποψήφιος - Τι είπε σε συνέντευξή του στο Fox News
Την εκτίμησή του πως ο Τζο Μπάιντεν θα παραμείνει ο υποψήφιος των Δημοκρατικών στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, παρά τις πιέσεις που ασκούνται από μερίδα της παράταξής του να αποσυρθεί, εξαιτίας αμφιβολιών για την κατάσταση της υγείας του έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.
«Μου φαίνεται πως κάλλιστα μπορεί να παραμείνει» στην κούρσα, «έχει εγωισμό, δεν θέλει να εγκαταλείψει, δεν θέλει να το κάνει αυτό», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News—την πρώτη μετά το ντιμπέιτ των δυο αντιπάλων στα τέλη Ιουνίου.
Εκείνη την καταστροφική για τον Μπάιντεν βραδιά, ο πρόεδρος, 81 ετών, φαινόταν κουρασμένος και σε σύγχυση.
«Ήταν πολύ χλωμός, για να το πούμε ευγενικά», σχολίασε ο Ντόναλντ Τραμπ χθες βράδυ, προσθέτοντας πως όταν ο αντίπαλός του άρχισε να μιλάει, είχε φωνή «αδύναμη».
«Ήταν παράξενο ντιμπέιτ, διότι από τα δυο πρώτα λεπτά, οι απαντήσεις που έδινε δεν έβγαζαν και πολύ νόημα», επέμεινε ο Ρεπουμπλικάνος.
Ντόναλντ Τραμπ: Διέρρευσε βίντεο να βρίζει Μπάιντεν και Κάμαλα Χάρις
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τον Ντόναλντ Τραμπ να βρίζει τον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις μετά το ντιμπέιτ της περασμένης εβδομάδας.
Ειδικότερα, τα πλάνα έχουν καταγραφεί σε γήπεδο γκολφ όπου βρέθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο να ακούγεται να αποκαλεί «γέρικο σωρό από σκ...» τον Μπάιντεν υποστηρίζοντας ότι ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ «έχει παραιτηθεί (σ.σ. από τις εκλογές του Νοεμβρίου)».
«Παραιτείται από την κούρσα. Τον έδιωξα και αυτό σημαίνει ότι τώρα έχουμε την Καμάλα. Θα είναι καλύτερη. Είναι τόσο κακή. Είναι τόσο ελεεινή, είναι τόσο γ...μενα κακή», ακούγεται να λέει ο Ντόναλντ Τραμπ.
🚨 LEAKED VIDEO: Trump on Biden he’s “quitting the race.. I got him out” he’s an “old broken-down pile of crap… Now we have Kamala. She’s so f—king bad”
— Benny Johnson (@bennyjohnson) July 4, 2024
pic.twitter.com/G9eLy1hmIc
Σε άλλη φάση του βίντεο φαίνεται ο Ντόναλντ Τραμπ να λέει «μπορείς να φανταστείς αυτόν τον τύπο να διαπραγματεύεται με τον Πούτιν; Και ο πρόεδρος της Κίνας είναι ένας ισχυρός άνδρας, ένας πολύ σκληρός άνδρας και τον συναντούν και οι δύο».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O κ. Κόμπος επιβεβαίωσε για πρώτη φορά την προέλευση των drones
Όσα συνέβαιναν στο παγκοσμίως γνωστό εστιατόριο της Κοπεγχάγης και τρεις φορές βραβευμένο με αστέρι Michelin
«Πιο σκληρή επίθεση» προανήγγειλε ο Ντόναλντ Τραμπ
Η ανάρτηση του προέδρου των ΗΠΑ στο Truth Social
Στους 450.000 έφθασαν οι εκτοπισμένοι από τον Λίβανο
«Όσοι δεν καταθέσουν τα όπλα θα φέρουν την ευθύνη για τις συνέπειες», τόνισε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ
Η πρώτη φορά από την αρχή του πολέμου που το Τελ Αβίβ πλήττει εθνικές υποδομές του Ιράν
Απορρίφτηκε το αίτημα Τραμπ για άνευ όρων παράδοση της Ισλαμικής Δημοκρατίας
Ισραήλ και ΗΠΑ συνεχίζουν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις τους κατά του Ιράν
«Εχθρό» χαρακτήρισε το Ιράν ο πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ σκοπεύει μετά την επίθεση στο Ιράν να στραφεί προς την Κούβα
Τα αεροσκάφη αυτά είναι ικανά να μεταφέρουν έκαστο έως 24 πυραύλους κρουζ
«Είμαστε σε αναβαθμισμένο επίπεδο ετοιμότητας», δήλωσε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας
Από τη στιγμή που θα πάρει εντολή δράσης θα χρειαστεί πέντε ημέρες για να σηκώσει άγκυρες
Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν ότι έπληξαν ένα τάνκερ στα Στενά του Ορμούζ
Αναβαθμίστηκε ο συναγερμός στα Στενά του Ορμούζ
Ύστερα από πλήγμα σε βρετανική βάση, πολλές χώρες έχουν αναπτύξει στρατιωτικά μέσα στην Κύπρο
Έντονη κριτική κατά του βρετανού πρωθυπουργού Κιρ Στάρμερ
Το Ιράν δεν είναι πια ο «νταής της Μέσης Ανατολής», λέει ο Αμερικανός πρόεδρος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.