Κοσμος

«Αισθάνομαι ντροπιασμένη»: Η Μπλέικ Λάιβλι ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην Κέιτ Μίντλετον

Λόγω της χιουμοριστικής αναφοράς της στο photoshop της φωτογραφίας της

62224-137655.jpg
Newsroom
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπλέικ Λάιβλι: Δημόσια συγγνώμη στην Κέιτ Μίντλετον
Μπλέικ Λάιβλι: Δημόσια συγγνώμη στην Κέιτ Μίντλετον © NEIL HALL/ EPA

Μπλέικ Λάιβλι: Δημόσια συγγνώμη στην Κέιτ Μίντλετον λόγω της χιουμοριστικής αναφοράς της στο photoshop της φωτογραφίας 

Από την ώρα που η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με καρκίνο και σύντομα θα ξεκινήσει χημειοθεραπείες ολόκληρος ο κόσμος πλημμυρίζει το παλάτι με μηνύματα συμπαράστασης. Όλοι έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους στην πριγκίπισσα της Ουαλίας για γρήγορη ανάρρωση.

Ανάμεσα σε αυτούς υπήρξαν και κάποιοι που χωρίς δεύτερη σκέψη ζήτησαν δημόσια συγγνώμη, όπως η Μπλέικ Λάιβλι, η οποία λίγες μέρες νωρίτερα είχε σχολιάσει την φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά της που είχε δώσει στη δημοσιότητα το παλάτι με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας και είχε υποστεί photoshop.

Η δημόσια συγγνώμη της Μπλέικ Λάιβλι στην Κέιτ Μίντλετον

Η σταρ του Χόλιγουντ λοιπόν θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, δημοσιεύοντας ένα στόρι στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Σε αυτό έγραψε χαρακτηριστικά: «Είμαι σίγουρη ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται σήμερα, αλλά νιώθω ότι πρέπει να το αναγνωρίσω. Έκανα μια ανόητη ανάρτηση γύρω από τη φρενίτιδα των "αποτυχημένων photoshop" και ωχ φίλε, αυτή η ανάρτηση με έχει κάνει να νιώθω ταπεινωμένη σήμερα».

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ζητάω συγγνώμη. Στέλνω την αγάπη μου και τις ευχές μου σε όλους».

Η Λάιβλι απολογείται για το ατυχές της σχόλιο για την Κέιτ
Η Λάιβλι απολογείται για το ατυχές της σχόλιο για την Κέιτ © Instagram/ Blake Lively

Πώς αντέδρασε ο πλανήτης στην είδηση για τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον

Η Ολίβια Μαν, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε τη δική της διάγνωση με καρκίνο του μαστού σχολίασε, «Σας ευχαριστώ που δείξατε πώς είναι να παλεύετε με χάρη και αποφασιστικότητα για τον εαυτό σας και την οικογένειά σας. Σας εύχομαι τα καλύτερα».

Η πρώην παρουσιάστρια της εκπομπής «Today» Κέιτι Κάουρικ, η οποία πάλεψε με τον καρκίνο του μαστού το 2022, εξέφρασε την υποστήριξή της κάνοντας like στο βίντεο στα social media.

Εν τω μεταξύ, η Ουαλή ηθοποιός Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς έγραψε στο Instagram, «Η Ουαλία και ο κόσμος είναι μαζί σου ♥ HRH Princess of Wales. Love to you always».

Ο μικρότερος αδερφός της Κέιτ εξέφρασε την υποστήριξή του

Ο Τζέιμς Μίντλετον, ο μικρότερος αδερφός της Κέιτ, εξέφρασε την υποστήριξή του προς την πριγκίπισσα της Ουαλίας με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram που περιελάμβανε μια φωτογραφία τους μαζί όταν ήταν παιδιά.

«Όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε ανέβει πολλά βουνά μαζί. Ως οικογένεια θα ανέβουμε και αυτό μαζί σου».

Ρίσι Σούνακ: Όλη η χώρα εύχεται γρήγορη ανάρρωση

Ο Ρίσι Σούνακ, ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, έγραψε επίσης στο Χ την αντίδρασή του σχετικά με τα θλιβερά νέα για την υγεία της Κέιτ.

«Οι σκέψεις μου είναι με την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, τη βασιλική οικογένεια και συγκεκριμένα τα τρία παιδιά της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», έγραψε. «Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει την αγάπη και την υποστήριξη ολόκληρης της χώρας καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή της. Επέδειξε τεράστια γενναιότητα με τη σημερινή της δήλωση».

«Τις τελευταίες εβδομάδες, έχει υποβληθεί σε έντονη κριτική και έχει δεχτεί άδικη μεταχείριση από ορισμένα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν πρόκειται για θέματα υγείας, όπως όλοι οι άλλοι, πρέπει να της παραχωρηθεί το απόρρητο για να επικεντρωθεί στη θεραπεία της και να βρίσκεται με την αγαπημένη οικογένειά της», συνέχισε, αναφερόμενος στις εικασίες και τις θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την υγεία της και το πού κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Ο Σούνακ συνέχισε, «Ξέρω ότι μιλώ εκ μέρους ολόκληρης της χώρας και της εύχομαι πλήρη και γρήγορη ανάρρωση και ανυπομονώ να την δω ξανά εν δράση όταν θα είναι έτοιμη».

Το Αβαείο του Γουέστμινστερ, όπου η πριγκίπισσα Κέιτ παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ το 2011 και όπου έχει φιλοξενήσει πολλές βασιλικές εκδηλώσεις έκτοτε, δήλωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Όλοι στο Αβαείο του Γουέστμινστερ εύχονται στην Πριγκίπισσα της Ουαλίας να είναι καλά μετά τα νέα της διάγνωσης καρκίνου».

Ο κοσμήτορας του Γουέστμινστερ, ο αιδεσιμότατος Δρ. Ντέιβιντ Χόιλ, είπε: «Μπροστά σε αυτά τα νέα, ελπίζουμε ότι η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα θα βρει υποστήριξη από την αγάπη που την περιβάλλει και θα βρει ανανεωμένη ελπίδα στις προσευχές που της προσφέρουμε».

Η Ομοσπονδία Ράγκμπυ της Βρετανίας, της οποίας η Κέιτ είναι ο βασιλικός προστάτης, είπε στο X: «Η RFL και όλοι στο άθλημά μας, στέλνουν την υποστήριξη και τις καλύτερες ευχές μας στη Βασιλική μας προστάτιδα Αικατερίνη, την Πριγκίπισσα της Ουαλίας και όλη την οικογένειά της και τους φίλους της».

Το Wimbledon δημοσίευσε: «Οι σκέψεις όλων στο All England Club είναι με την προστάτιδα μας, την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, τον Πρίγκιπα της Ουαλίας και την οικογένειά τους αυτή τη στιγμή. Ευχόμαστε στην Πριγκίπισσα της Ουαλίας τα καλύτερα καθώς αναρρώνει».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ