Κοσμος

Το βίντεο της Κέιτ Μίντλετον ευαισθητοποίησε τους Βρετανούς - Σπεύδουν για προληπτικούς ελέγχους

Ένα 24ωρο μετά το μήνυμά της πριγκίπισσας, οι επισκέψεις στο NHS σημείωσαν αύξηση 373%

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το βίντεο της Κέιτ Μίντλετον ευαισθητοποίησε τους Βρετανούς - Σπεύδουν για προληπτικούς ελέγχους
Το βίντεο της Κέιτ Μίντλετον ευαισθητοποίησε τους Βρετανούς - Σπεύδουν για προληπτικούς ελέγχους © EPA/HANNAH MCKAY

Κέιτ Μίντλετον: Το βίντεο ευαισθητοποίησε τους Βρετανούς - Ένα 24ωρο μετά το μήνυμά της πριγκίπισσας, οι επισκέψεις στο NHS σημείωσαν αύξηση 373% 

Το βίντεο της πριγκίπισσας της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον που με λίγα λόγια περιέγραφε τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, βάζοντας τέλος τα σενάρια συνομωσίας, ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία στους Βρετανούς και όχι μόνο.

Η γενναιότητά της, να μοιραστεί δημοσίως το πρόβλημα με την υγεία της, έχει ευαισθητοποιήσει τους Βρετανούς να προβούν σε προληπτικό έλεγχο σύμφωνα με το NHS και τις φιλανθρωπικές οργανώσεις σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Independent.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d03iykm4dwcp)

Οι Βρετανοί σπεύδουν να ενημερωθούν και να κάνουν προληπτικούς ελέγχους

Στο μήνυμά της μεταξύ άλλων αναφέρει για άτομα που δίνουν μάχη με την επάρατη νόσο πως «δεν είστε μόνοι». Ένα μήνυμα που όπως αναφέρουν τα ταμπλοίντ και ο Τύπος της Βρετανίας έχει επηρεάσεις τους κατοίκους.

Ο αριθμός των ατόμων που επισκέφτηκαν τον ιστότοπο του NHS (National Health System) για πληροφορίες σχετικά με τον καρκίνο αυξήθηκε σχεδόν κατά πέντε φορές την προηγούμενη εβδομάδα. Ένα 24ωρο μετά το μήνυμά της Κέιτ Μίντλετον υπήρξαν 2,840 επισκέψεις στη σελίδα του συστήματος υγείας της Βρετανίας, μια άυξηση 373% από την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την Mirror, η επισκεψιμότητα στη Macmillan Cancer Support και στις σελίδες υποστήριξής της ήταν η υψηλότερη σε ένα Σαββατοκύριακο από το πρώτο lockdown τον Μάρτιο του 2020, με σχεδόν 100.000 επισκέψεις μέχρι το τέλος της Κυριακής, αύξηση 10% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

Πηγή: Daily Mirror, Independent, ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ