Κοσμος

Φήμες ότι ο πρίγκιπας Άντριου θα παντρευτεί ξανά την πρώην σύζυγο του Σάρα Φέργκιουσον

Ο μικρότερος αδελφός του βασιλιά Καρόλου χώρισε στα μέσα της δεκαετίας του 1990

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φήμες ότι ο πρίγκιπας Άντριου θα παντρευτεί ξανά την πρώην σύζυγο του Σάρα Φέργκιουσον
© Bryn Colton/Bob Thomas/Popperfoto via Getty Images/Getty Images/Ideal Image

Πρίγκιπας Άντριου: Φήμες ότι ξαναπαντρεύεται την δούκισσα της Υόρκης Σάρα Φέργκιουσον

Σχεδόν 30 χρόνια μετά το διαζύγιο του πρίγκιπα Άντριου και της δούκισσας της Υόρκης Σάρα Φέργκιουσον, υπάρχει έντονη φημολογία ότι το άλλοτε ζεύγος θα περάσει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Εάν ο Δούκας και η Δούκισσα της Υόρκης σταματήσουν επιτέλους να αμφιταλαντεύονται και ξαναπαντρευτούν, ο βασιλιάς τους διευκόλυνε», ανέφερε μια στήλη του ταμπλόιντ. «Μια πηγή ψιθυρίζει ότι ο Κάρολος έχει δώσει στον Άντριου και τη Φέργκι την ευλογία του».

Τυπικά δεν απαιτείται η άδεια του βασιλιά, καθώς ο δούκας της Υόρκης έχει εκτοπιστεί από τη γραμμή διαδοχής από τα μικρά παιδιά του Σάσεξ. Αλλά, όπως υποστηρίζεται, παραμένει «σημαντικό» για τον Δούκα να έχει την υποστήριξη της οικογένειάς του.

«Δεν νομίζω ότι θα συμβεί»

«Αν είχα μια λίρα για κάθε φορά που με ρωτούσαν κάτι τέτοιο...», δήλωσε ένας γνώστης των τεκταινομένων στο Μπάκιγχαμ. «Δεν νομίζω ότι θα συμβεί ποτέ».

Παρά το γεγονός ότι χώρισαν από το 1992, με το επίσημο διαζύγιο να βγαίνει το 1996, ο Δούκας και η Δούκισσα της Υόρκης διατηρούν έναν εξαιρετικά στενό δεσμό, με το ζευγάρι να ζει μαζί στο Royal Lodge στο Windsor.

Πληροφορίες της «Daily Mail» αναφέρουν ότι η Σάρα Φέργκιουσον και ο πρίγκιπας Άντριου είναι «πιο κοντά από ποτέ», με μια πηγή να λέει στη Vanity Fair: «Ακόμα αγαπούν και νοιάζονται ο ένας τον άλλον πολύ και ζουν μαζί κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Έχει αναζωπυρωθεί κάτι μεταξύ τους και μπορώ να δω έναν δεύτερο γάμο να συμβαίνει αν όλα πάνε καλά».

Εν τω μεταξύ, μια δεύτερη πηγή είπε ότι η κύρια προτεραιότητα της Δούκισσας ήταν να «υποστηρίζει τον Άντριου» κατά τη διάρκεια της «δύσκολης περιόδου» με φόντο το σκάνδαλο Έπσταιν. 

Ο Μάικλ Κόουλ, πρώην βασιλικός ανταποκριτής του BBC, έγραψε για τον Άντριου: «Θα ήταν το πιο σημαντικό βήμα προς την αποκατάσταση της φήμης του και την εξεύρεση τρόπου επιστροφής στη δημόσια ζωή, κάτι που επιθυμεί απεγνωσμένα».

Ο Φιλ Νταμπίερ, βασιλικός σχολιαστής, του οποίου η πρώτη δουλειά ήταν η κάλυψη του βασιλικού γάμου του 1986, δήλωσε: «Δεν θα έλεγα ποτέ ποτέ, αλλά νομίζω ότι είναι εξαιρετικά απίθανο ο Δούκας και η Δούκισσα της Υόρκης να ξαναπαντρευτούν. Είναι οι καλύτεροι φίλοι και αναμφίβολα θα την έχει βοηθήσει μετά την πρόσφατη ασθένειά της. Τον έχει υποστηρίξει πολύ κατά τη διάρκεια των πρόσφατων προβλημάτων του. Αλλά δεν νομίζω ότι έχουν ρομαντική σχέση, αυτό το πλοίο έφυγε πριν από 30 χρόνια».

Στη δημοσιότητα ξανά η Φέργκιουσον

Η Δούκισσα, η οποία έδειχνε ανανεωμένη με  παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την πρόσκληση για τα Χριστούγεννα στο Sandringham και τις εμφανίσεις της στη πρωινή τηλεόρασης, αντιμετώπισε  προκλήσεις για την υγεία της. Μια διάγνωση καρκίνου του μαστού που άλλαξε τη ζωή της ακολούθησε η ανακάλυψη ενός κακοήθους μελανώματος. 

Το μελάνωμά εντοπίστηκε κατά τις εξετάσεις τις οποίες ζήτησε ένας δερματολόγος επειδή η 64χρονη Σάρα Φέργκιουσον επρόκειτο να κάνει χειρουργική αποκατάσταση του στήθους της, μετά τη μαστεκτομή. Μία από τις ελιές που αφαιρέθηκαν από το δέρμα της και εξετάστηκαν διαπιστώθηκε ότι ήταν καρκίνωμα. Η δούκισσα «διατηρεί υψηλό ηθικό» παρά την κακή είδηση που έλαβε, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ