Κοσμος

Σάρα Φέργκιουσον μετά την διάγνωση με μελάνωμα: Κάντε τσεκαπ στους σπίλους σας

H Δούκισσα του Γιορκ ανάρρωνε μόλις από επέμβαση για καρκίνο του μαστού

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σάρα Φέργκιουσον: Η πρώτη αντίδραση μετά την διάγνωση με μελάνωμα
© EPA/ETTORE FERRARI

Σάρα Φέργκιουσον: Η πρώτη αντίδραση της Δούκισσας του Γιορκ μετά την διάγνωση με μελάνωμα

Η Δούκισσα του Γιορκ και πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Άντριου περιέγραψε το «σοκ» της διάγνωσης με μια επιθετική μορφή καρκίνου του δέρματος μόλις έξι μήνες μετά την επέμβαση για καρκίνο του μαστού.

Σάρα Φέργκιουσον: Σε καλή διάθεση μετά την διάγνωση

Η Σάρα Φέργκιουσον χαρακτήρισε τη διάγνωση «οδυνηρή», αλλά ο εκπρόσωπός της δήλωσε ότι «παραμένει σε καλή διάθεση».

Σε μια λεζάντα δίπλα σε μια ανάρτηση στο Instagram που δείχνει τη δούκισσα στο Altaussee της Αυστρίας, όπου αναρρώνει, είπε: Χάρη στη μεγάλη επαγρύπνηση του δερματολόγου μου εντοπίστηκε το μελάνωμα. Φυσικά, άλλη μια διάγνωση καρκίνου ήταν ένα σοκ, αλλά είμαι σε καλή διάθεση και ευγνώμων για τα πολλά μηνύματα αγάπης και υποστήριξης. Πιστεύω ότι η εμπειρία μου υπογραμμίζει τη σημασία του ελέγχου του μεγέθους, του σχήματος, του χρώματος και της υφής και της εμφάνισης νέων σπίλων που μπορεί να είναι σημάδι μελανώματος».

Η είδηση, την οποία ανέφερε πρώτη η εφημερίδα The Sun, είναι η τελευταία ανακοίνωση για την βασιλική οικογένεια, αφού την περασμένη εβδομάδα αποκαλύφθηκε ότι ο βασιλιάς, 75 ετών, και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42 ετών, υποβάλλονται επίσης σε θεραπείες μετά από προβλήματα υγείας. 

Την Τετάρτη το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας μπήκε στο νοσοκομείο για προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά και θα χρειαστεί αρκετούς μήνες για να αναρρώσει. Στη συνέχεια, 90 λεπτά αργότερα, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν ότι ο βασιλιάς θα εισαχθεί επίσης στο νοσοκομείο αυτή την εβδομάδα λόγω διόγκωσης του προστάτη.

Η Δούκισσα έχει μιλήσει δημόσια για τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού. Στις αρχές Μαΐου, μια μαστογραφία ρουτίνας αποκάλυψε μια «σκιά» στο στήθος. Υποβλήθηκε σε μαστεκτομή και αποκατάσταση του μαστού με την τεχνική "DIEP flap" κατά τη διάρκεια οκτάωρης επέμβασης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ