- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ντέιβιντ Γκέιλl: Πέθανε ο ηθοποιός του Beverly Hills, 90210 σε ηλικία 58 ετών - Η πορεία του στην υποκριτική
Ο Ντέιβιντ Γκέιλ πέθανε σε ηλικία 58 ετών. Ο ηθοποιός του «Beverly Hills, 90210» έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες, χωρίς να είναι ακόμη γνωστή η αιτία θανάτου του.
O θάνατος του Ντέιβιντ Γκέιλ ανακοινώθηκε το Σάββατο (20.1) μέσα από ανάρτηση της Katie Colmenares. «Δεν υπήρξε σχεδόν ούτε μια μέρα στη ζωή μου που δεν ήσουν μαζί μου στο πλευρό μου, ο καλύτερός μου φίλος, έτοιμος να αντιμετωπίσεις τα πάντα και οποιονδήποτε για εμένα», έγραψε η Colmenares, προσθέτοντας: «Θα σε κρατήσω τόσο σφιχτά κάθε μέρα στην καρδιά μου, πανέμορφο, στοργικό καταπληκτικό άγριο πλάσμα. Λείπεις κάθε δευτερόλεπτο της κάθε μέρας. Δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος».
Ποιος ήταν ο Ντέιβιντ Γκέιλ
O Ντέιβιντ Γκέιλ υποδύθηκε τον Δρ Τζο Σκάνλον στη σαπουνόπερα του ABC «Port Charles» και εμφανίστηκε στο «Beverly Hills, 90210». Στα μέσα της δεκαετίας του 1990 υπήρξε τηλεοπτικός παραγωγός και ηθοποιός. Ο μεγαλύτερος ρόλος του ήταν στο Port Charles, όπου εμφανίστηκε σε 216 επεισόδια κατά τη διάρκεια μιας σεζόν το 1999 και το 2000, σύμφωνα με το IMDb.
Ο Ντέιβιντ Γκέιλ εμφανίστηκε σε 22 επεισόδια της τηλεοπτικής εκπομπής «Robin's Hoods» το 1994 και το 1995 ως ο χαρακτήρας Eddie Bartlett και σε 34 επεισόδια της σειράς «Savannah» το 1996 και 1997 στον ρόλο του Dean Collins.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απαγόρευσε τη δραστηριότητά του εντός της χώρας
Πώς τα φιλοευρωπαϊκά memes και η νεανική διαδικτυακή προπαγάνδα αναδιαμορφώνουν τη συζήτηση για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Η χρόνια μάχη του με τις εξαρτήσεις
Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν το μαγευτικό θέαμα
Μια «πλούσια» χώρα με φτωχούς κατοίκους
Μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών
Μέσα σε λίγα λεπτά, 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους
35 χρόνια μετά το τέλος της δικατορίας του Πινοσέτ
Ελεύθερος ο άνδρας που είχε προσαχθεί ως ύποπτος
Ο 50χρονος δράστης της επίθεσης στην παραλία
Τι οφείλουμε στη νέα γενιά
Η πρώτη γυναίκα «C» της MI6 για υβριδικό πόλεμο και παγκόσμια αστάθεια
Θρήνος στην Αυστραλία μετά την τρομοκρατική επίθεση σε εβραϊκή γιορτή
Βρέθηκαν μαχαιρωμένοι στο σπίτι τους
Γνωστός στις αρχές ο 24χρονος, έξι όπλα είχε στο όνομά του ο πατέρας
Οι αρχές χαρακτήρισαν το χτύπημα «τρομοκρατικό» και «αντισημιτικό»
Λεωφορείο που μετέφερε μαθητές έπεσε σε γκρεμό
Δεν αναζητείται τρίτο άτομο, ανακοίνωσε η αστυνομία
«Παρά τη λογοκρισία θα συνεχίσουμε να δημοσιογραφούμε ανεξάρτητα», τόνισε η διευθύντρια Μπάρμπαρα Μάσινγκ
Τουλάχιστον 40 οι τραυματίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.