Κοσμος

Φραστική επίθεση στον Αλεκ Μπάλντουιν από φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές: «Βγάλε τον σκασμό»

«Παρεμπιπτόντως, η καριέρα σου πάει κατά διαόλου», φώναξε ένας διαδηλωτής στον 65χρονο άνδρα, καθώς έκλεινε η πόρτα πίσω του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
καβγάς ανάμεσα στον Άλεκ Μπάλντουιν και αντι-ισραηλινούς διαδηλωτές με βρισιές και προσβολές
Ο Αλεκ Μπάλντουιν © EPA/CJ GUNTHER (Φωτό αρχείου)

Άλεκ Μπάλντουιν: Δέχθηκε φραστικά πυρά σε διαδήλωση λόγω της στάσης του υπέρ του Ισραήλ

Σε λεκτική διαμάχη με διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης ενεπλάκη ο Άλεκ Μπάλντουιν το βράδυ της Δευτέρας, στη Νέα Υόρκη. Εκατοντάδες κατέβηκαν στους δρόμους, για να καταγγείλουν το Ισραήλ και τον πόλεμο που εξαπέλυσε κατά της Γάζας μετά την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου.
 
Σε βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ο ηθοποιός να περιτριγυρίζεται από διαδηλωτές καθώς περπατάει, οι οποίοι τον ρωτούν εάν υποστηρίζει την Παλαιστίνη ή το Ισραήλ.
 
«Κλείσε το γ@@@@ στόμα σου, δεν έχεις καμία γ@@@@ ντροπή», ακούστηκε να φωνάζει ένας διαδηλωτής στον ηθοποιό.

«Επειδή είμαι στο Χόλιγουντ;», ακούγεται να λέει ο Άλεκ Μπάλντουιν, χαρακτηρίζοντας τις ερωτήσεις που του έθετε διαδηλωτής «ηλίθιες». «Κάνε μου μια έξυπνη ερώτηση», είπε ενώ παράλληλα έσπρωχνε με το σώμα του τον άγνωστο άνδρα. «Βγάλε τον σκασμό», είπε τέλος ο Μπάλντουιν αποχωρώντας οργισμένος από το σημείο συνοδεία αστυνομικών.

Η αντιπαράθεση έληξε, όταν ο Μπάλντουιν κατάφερε να μπει σε ένα κτίριο. «Παρεμπιπτόντως, η καριέρα σου πάει κατά διαόλου», φώναξε ένας διαδηλωτής στον 65χρονο άνδρα, καθώς έκλεινε η πόρτα πίσω του.

Μια πηγή ανέφερε ότι ο ηθοποιός δεν σκόπευε να εμπλακεί στη διαδήλωση καθώς βρέθηκε στο σημείο για ένα μάθημα υποκριτικής.

«Δεν είχε σκοπό να πάει στη διαμαρτυρία και δεν συμμετείχε με κανέναν τρόπο. Τον προσέγγισαν επιθετικά και επανειλημμένα. Η αστυνομία παρενέβη για να αποφευχθεί περαιτέρω σύγκρουση και να μπορέσει να φτάσει στο μάθημα με ασφάλεια», σημείωσε πηγή στη HuffPost.

Με πληροφορίες από Huffington Post

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ