Κοσμος

Κυνική ομολογία από Joe Biden: «Αν δεν ήταν ο Trump, δεν ξέρω αν θα έβαζα υποψηφιότητα»

Η δήλωση του Αμερικανού Προέδρου ένα χρόνο πριν τις εκλογές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αμερικανός Πρόεδρος Joe Biden
Ο Αμερικανός Πρόεδρος Joe Biden © ΕΡΑ / MICHAEL REYNOLDS

Κυνική ομολογία από Joe Biden: «Αν δεν ήταν ο Trump, δεν ξέρω αν θα έβαζα ξανά υποψηφιότητα» - Η δήλωση του Αμερικανού Προέδρου ένα χρόνο πριν τις εκλογές

Η αντιπαράθεση μεταξύ Biden και Trump αυξάνεται όσο οι εκλογές στις ΗΠΑ σε ένα χρόνο από τώρα πλησιάζουν. Ο Αμερικανός Πρόεδρος δήλωσε ότι αν δεν ήταν υποψήφιος ο Trump, ο ίδιος δεν θα έθετε υποψηφιότητα. «Αλλά δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να κερδίσει», συμπλήρωσε.

Biden to donors: ‘Not sure I’d be running’ in 2024 if Trump wasn’t in the race

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ «αυτό που είπε χθες ο Πρόεδρος Biden είναι κοινό μυστικό στην Ουάσιγκτον όπου οι πάντες γνωρίζουν ότι αν δεν είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητα του ο Donald Trump πιθανότατα δεν θα την είχε ανακοινώσει και ο Biden».

Ο Joe Biden δέχεται κριτική για την οικονομία και για την ηλικία του

Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, τόσο αυτές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας όσο και κάποιες άλλες που έχουν γίνει αποκλειστικά για το δημοκρατικό κόμμα, ο σημερινός πρόεδρος έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να νικήσει τον Trump σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.

Βέβαια μένει να φανεί αν ο Donald Trump θα πάρει τελικά το χρίσμα και πως θα εξελιχθούν οι τέσσερις ποινικές υποθέσεις του.

Ωστόσο, πρόσφατες δημοσκοπήσεις αμφισβητούν την ικανότητα του Joe Biden να νικήσει τον Donald Trump, με τον πρώην Ρεπουμπλικανό πρόεδρο να έχει προβάδισμα σε εθνικό επίπεδο, αλλά και σε ορισμένες κρίσιμες πολιτείες.

Οι αμερικανοί ψηφοφόροι αποδοκιμάζουν γενικά τον τρόπο που ο 81χρονος Biden χειρίζεται την οικονομία και ανησυχούν για την ηλικία του.

Πηγή: ertnews

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ