Κοσμος

Σάλος με τον Axl Rose: Κατηγορείται για βιασμό πρώην μοντέλου το 1989

Πρώην μοντέλο κατηγορεί τον frontman των Guns N' Roses για σεξουαλική επίθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Axl Rose
© EPA/Victor Lerena

Axl Rose: Πρώην μοντέλο του Penthouse κατηγορεί τον frontman των Guns N' Roses για βιασμό

Ο αρχηγός του θρυλικού συγκροτήματος της ροκ Guns N' Roses, Axl Rose, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση το 1989 από ένα πρώην μοντέλο, τη Σίλα Κένεντι, σύμφωνα με αγωγή που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με την αγωγή, με ημερομηνία 22 Νοεμβρίου, ο κατά κόσμον Γουίλιαμ Μπρους Ρόουζ φέρεται να διέπραξε «σεξουαλική επίθεση» και «βιαιοπραγίες» εναντίον της Κένεντι, πρώην μοντέλο του Penthouse. Το γεγονότα φέρεται να εκτυλίχθηκαν το 1989, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης, έπειτα από μια γνωριμία σε νυχτερινό κέντρο.

Η καταγγελία

Η 62χρονη σήμερα Κένεντι ισχυρίζεται ότι γνωρίστηκε πρώτα σε νυχτερινό κέντρο με τον συνομήλικό της Ρόουζ, ο οποίος την κάλεσε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο του για ένα πάρτι

Το μοντέλο ακολούθησε τον frontman των Guns N' Roses στο ξενοδοχείο, ενώ μαζί τους ήταν ένα άλλο μοντέλο και ο μετέπειτα παρουσίασης του MTV, Ρίκι Ράχτμαν (Riki Rachtman).

Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, σύμφωνα με τη μήνυση, ο Αxl Rose κέρασε τους καλεσμένους κοκαΐνη, σαμπάνια και αλκοόλ. Αφού η Κένεντι πήγε στην τουαλέτα, o Ρόουζ φέρεται να περίμενε έξω από την πόρτα και όταν εκείνη βγήκε, o Ρόουζ «έσπρωξε την Κένεντι στον τοίχο και τη φίλησε».

«Η Κένεντι βρήκε τον Ρόουζ ελκυστική και δεν την πείραξε αυτή η συνάντηση. Ήταν ανοιχτή στο να κοιμηθεί μαζί του αν τα πράγματα εξελίσσονταν», αναφέρεται στη μήνυση. Ωστόσο, η γυναίκα δεν συναίνεσε στη φερόμενη σεξουαλική πράξη με τον διάσημο τραγουδιστή που θα συνέβαινε αργότερα εκείνο το βράδυ.

Αργότερα, όταν βρίσκονταν στο δωμάτιο μόνο ο Axl Rose, η Κένεντι, ο Ράχτμαν και το άλλο μοντέλο, ο frontman των Guns N' Roses άρχισε να κάνει σεξ με το άλλο μοντέλο.

Η Σίλα Κένεντι ισχυρίστηκε ότι ένιωσε άβολα, προσθέτοντας ότι ο Ρόουζ «ενθάρρυνε το ομαδικό σεξ». Η ίδια έφυγε από το δωμάτιο με τον Ράχτμαν για να επιστρέψει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.

Αφού έφυγε από το δωμάτιο, άκουσε τον ήχο από σπασμένο γυαλί και τον τραγουδιστή να ουρλιάζει και να βρίζει το άλλο μοντέλο.

Η Κένεντι ισχυρίζεται ότι τότε ο Axl Rose βγήκε από το δωμάτιο, είδε την κοπέλα και της είπε: «Τι στο διάολο κάνεις εδώ πίσω;». Στη συνέχεια, την άρπαξη από τα μαλλιά και την έσυρε πίσω στο υπνοδωμάτιό του, όπου την έριξε στο κρεβάτι μπρούμυτα και τη βίασε.

Στην αγωγή αναφέρονται ως πιθανές κατηγορίες η επίθεση, η σωματική βλάβη, η σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας και η βία με κίνητρο το φύλο, ζητώντας απροσδιόριστη αποζημίωση που θα καθοριστεί από το δικαστήριο.

Ο Axl Rose έχει κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή και σεξουαλική κακοποίηση πολλές φορές στο παρελθόν.

Mε πληροφορίες από Rolling Stone

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ