Κοσμος

Διαμαντοπούλου: «Η Χαμάς είναι τρομοκρατική οργάνωση, δεν ενδιαφέρεται για τον παλαιστινιακό λαό»

Η αναφορά της για τον ρόλο της Τουρκίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΔΙΚΤΥΟ: Παρουσίαση της Έκθεσης της Επιτροπής Σοφών για το Μέλλον της Κοινωνικής Προστασίας και του Κράτους Πρόνοιας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η Έκθεση Σοφών για το Μέλλον της Κοινωνικής Προστασίας και Πρόνοιας στην Ε.Ε.παρουσιάζεται στις 18 Σεπτεμβρίου © Eurokinissi

Διαμαντοπούλου: Τι είπε για την Χαμάς και τον παλαιστινιακό λαό - Η αναφορά της για τον ρόλο της Τουρκίας

Η πρόεδρος του «Δικτύου», Άννα Διαμαντοπούλου, μίλησε για τον πόλεμο Ισραήλ - Χαμάς και εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι τρομοκράτες της Χαμάς δεν έχουν στα σχέδιά τους τη δημιουργία παλαιστινιακού κράτος.

Αντιθέτως, σύμφωνα με την ίδια, επιθυμούν «να προχωρήσουν στην περαιτέρω αποσταθεροποίηση της κατάστασης στη Μέση Ανατολή και να εξαφανίσουν το Ισραήλ από το χάρτη».

Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Συνδέσεις» στην ΕΡΤ, η Άννα Διαμαντοπούλου αναφέρθηκε στον ρόλο της Τουρκίας σημειώνοντας πως «ο Ερντογάν έχει βοηθήσει και τον ISIS. Η Τουρκία επιδιώκει διαρκώς να επαναφέρει το όραμα της "Μεγάλης Οθωμανικής Αυτοκρατορίας", με τον Τούρκο πρόεδρο να επιδιώκει να θέσει εαυτόν ως επικεφαλής του μουσουλμανικού κόσμου».

Ερωτηθείσα να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ, η πρόεδρος του «Δικτύου» σημείωσε πως «η εκλογή Κασσελάκη έλαβε τα χαρακτηριστικά επιθεώρησης»

Επισήμανε, δε, πως «η έλευση του Στέφανου Κασσελάκη στη θέση του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης έλαβε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τεράστια δημοσιότητα, αλλά για εντελώς λανθασμένους λόγους».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ