Κοσμος

Το βίντεο με τα σεξιστικά σχόλια που «έκαψε» τον σύντροφο της Τζόρτζια Μελόνι και έφερε τον χωρισμό

Έκανε υπονοούμενα σεξουαλικού περιεχομένου σε νεαρή συνάδελφό του

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζόρτζια Μελόνι
© EPA/GIUSEPPE LAMI

Παράλληλα με την εξέταση του κρατικού προϋπολογισμού και αύξησης των μέτρων ασφαλείας σε όλη τη χώρα, η Iταλίδα πρωθυπουργός αναγκάζεται να ασχοληθεί με οικογενειακά της θέματα

Την ώρα που η βουλή της Ρώμης αρχίζει να εξετάζει τον κρατικό προϋπολογισμό του 2024 και η Ιταλία αυξάνει τα μέτρα ασφαλείας σε όλες τις περιφέρειές της, η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι αναγκάζεται να ασχοληθεί με προσωπικά, οικογενειακά της θέματα.

Με ανάρτησή της στο Instagram χθες ανακοίνωσε ότι, μετά από δέκα χρόνια δεσμού, χωρίζει από τον σύντροφό της, τον 42χρονο Αντρέα Τζαμπρούνο.

«Οι δρόμοι μας έχουν χωρίσει εδώ και πολύ καιρό, τώρα ήρθε η ώρα της επίσημης διαπίστωσης», πρόσθεσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός.

Aποκαλύψεις από το εργασιακό περιβάλλον του Τζαμπρούνο

Σχολιαστές στην Ρώμη υπογραμμίζουν ότι κύρια αιτία της εξέλιξης αυτής ήταν μεταξύ άλλων οι αποκαλύψεις σατιρικής εκπομπής του τηλεοπτικού ομίλου της οικογένειας Μπερλουσκόνι, στον οποίο εργάζεται ο Τζαμπρούνο.

Σε απόσπασμα της εκπομπής που παρουσιάζει, το οποίο όμως δεν μεταδόθηκε στον αέρα, ακούγεται ο πρώην σύντροφος της Μελόνι να απευθύνεται σε συνάδελφό του και να τη ρωτάει αν είναι δεσμευμένη, ενώ προσθέτει: «γιατί δεν σε συνάντησα νωρίτερα;».

Σε δεύτερο ηχητικό απόσπασμα ο Τζαμπρούνο συμπληρώνει ότι «για να ενταχθεί κανείς στην ομάδα εργασίας του, πρέπει να κάνει σεξ» και πως ο ίδιος συνηθίζει να συμμετέχει σε σεξουαλικές πράξεις με περισσότερα από δύο άτομα.

Striscia la Notizia, il fuorionda di Andrea Giambruno fa discutere

Και πολιτικά προβλήματα λόγω του διαζυγίου;

Η εφημερίδα La Repubblica γράφει ότι οι αποκαλύψεις αυτές, προκάλεσαν εντονότατη ανησυχία στο κυβερνητικό μέγαρο της Ρώμης, Παλάτσο Κίτζι. Με την ανάρτησή της, η Μελόνι θέλησε ενδεχομένως να προλάβει και την μετάδοση τυχόν άλλων αποσπασμάτων της εκπομπής.

«Όλοι όσοι πίστεψαν ότι θα με αποδυναμώσουν, χτυπώντας με σε προσωπικές μου υποθέσεις πρέπει να γνωρίζουν ότι όσο και αν μία σταγόνα νερό μπορεί να ελπίζει ότι θα διαβρώσει την πέτρα, η πέτρα παραμένει πέτρα και η σταγόνα δεν είναι τίποτε άλλο, παρά νερό», έγραψε χαρακτηριστικά η επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης.

Το μήνυμα που επιδιώκει να περάσει είναι ότι οι ιδιωτικές της υποθέσεις δεν πρόκειται να έχουν επιπτώσεις στο κυβερνητικό της έργο.

Παράλληλα, η Τζόρτζια Μελόνι επέμεινε ότι θα προστατέψει την σχέση της και εκείνη του Τζαμπρούνο με την κόρη τους Τζινέβρα, η οποία είναι μόλις επτά ετών.

«Θα υπερασπίσω την φιλία μας, αυτά που ζήσαμε και, πάση θυσία, ένα κοριτσάκι επτά ετών που αγαπά την μητέρα και τον πατέρα του, με τρόπο που εγώ δεν μπόρεσα να αγαπήσω τον δικό μου. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω», ολοκληρώνει η Ιταλίδα πρωθυπουργός

Σύμφωνα με δηλώσεις άλλωστε που έχει κάνει επανειλημμένα, όταν ήταν η ίδια μικρή, υπέφερε αφάνταστα από την παντελή απουσία του πατέρα της.

Με πληροφορίες από Deutsche Welle

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ