Κοσμος

Ντελιβεράς πυροβόλησε Youtuber λόγω φάρσας

«Ήμουν σε αυτοάμυνα» δήλωσε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντελιβεράς πυροβόλησε Youtuber λόγω φάρσας

ΗΠΑ: Ντελιβεράς πυροβόλησε Youtuber λόγω φάρσας -  Πώς αιτιολόγησε την πράξη του

Ο 21χρονος Youtuber Τάνερ Κουκ, ήθελε κάπως να περάσει τον χρόνο του στο εμπορικό κέντρο της Βιρτζίνια και επέλεξε να κάνει πλάκα σε έναν ντελιβερά που περνούσε εκέινη την ώρα από μπροστά του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 2 Απριλίου αλλά ήρθε στο φως της δημοσιότητας αυτές τις μέρες. Στο βίντεο ο Τάνερ Κουκ βάζει το κινητό στο πρόσωπο του διανομέα λέγοντας του «έι βλ@@@ σταμάτα να σκέφτεσαι τα βλέφαρά μου».

Ο διανομέας του είπε τρεις φορές να σταματήσει αυτή τη πλάκα με τον ίδιο να το συνεχίζει. Έβγαλε το όπλο και τον πυροβόλησε στο στήθος.

Κατείχε νόμιμα το όπλο με το οποίο πυροβόλησε τον 21χρονο και για τον λόγο αυτό κρίθηκε αθώος για τη συγκεκριμένη κατηγορία υποστηρίζοντας ότι ήταν σε αυτοάμυνα.

Αντίθετα κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία του πυροβολισμού σε δημόσιο χώρο. Η ποινή του θα οριστεί τον επόμενο μήνα καθώς ο δικηγόρος του άσκησε έφεση.

Όπως είπε στο δικαστήριο ο δικηγόρος του διανομέα «ο Κουκ προσπαθεί να προκαλέσει σύγχυση στα θύματά του για να καταγράφει τις αντιδράσεις τους σε βίντεο. Δεν τον ενδιαφέρει ότι τα θύματά του νιώθουν φόβο».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ