Κοσμος

Τραγωδία στην Κύπρο: Νεκρή 6χρονη σε δυστύχημα με jet ski που οδηγούσε ο πατέρας της

Δύο jet ski συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του κοριτσιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Jet ski στη θάλασσα
© Unsplash

Κύπρος: Δυστύχημα με jet ski ανοιχτά της Λεμεσού - Νεκρό ένα 6χρονο κορίτσι

Tραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Λεμεσό της Κύπρου, όπου ένα κοριτσάκι 6 ετών σκοτώθηκε σε δυστύχημα με τζετ σκι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οικογένεια από τη Ρωσία βρισκόταν σε γιοτ και είχαν βγει ανοικτά της περιοχής Lady’s Mile. Κάποια στιγμή, η οικογένεια των Ρώσων και φίλοι τους αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τα ιδιωτικά jet ski τους, μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, υπήρξε σύγκρουση μεταξύ των jet ski με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά το 6χρονο κοριτσάκι το οποίο επέβαινε στο ένα τζετ σκι με τον πατέρα της.

Τραγωδία στην Κύπρο: Νεκρή 6χρονη σε δυστύχημα με jet ski που οδηγούσε ο πατέρας της

Οι πληροφορίες στα κυπριακά μέσα είναι συγκεχυμένες για το ποιος επέβαινε στο άλλο jet ski: οδηγός φέρεται να ήταν είτε η μητέρα του άτυχου κοριτσιού είτε φιλικό τους πρόσωπο με άλλο ανήλικο για συνεπιβάτη.

Φουσκωτό από το γιοτ μετέφερε το κοριτσάκι στην στεριά με τους δικούς της να ζητούν βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε την μικρή και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού η οποία απεβίωσε λίγες ώρες αργότερα.

Στο σημείο έφτασαν μέλη της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων και της Λιμενικής Αστυνομίας για επιτόπιες εξετάσεις και διερεύνηση των συνθηκών του ατυχήματος.

Φωτογραφία εντός άρθρου: Philenews

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ