Κοσμος

Η «Άρια Σταρκ» του Game of Thrones καλεί τους φαν της να στηρίξουν οργάνωση κατά της διατροφικής φτώχειας

Τι είναι το «The Mazi Project» της Μέλανι Βαξεβανάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ηθοποιός Maisie Williams (Game of Thrones)
© EPA/ ETIENNE LAURENT

Η «Άρια Σταρκ» του Game of Thrones καλεί τους φαν της να στηρίξουν οργάνωση κατά της διατροφικής φτώχειας - Τι είναι το «The Mazi Project» της Μέλανι Βαξεβανάκη

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Game Of Thrones», Μέισι Γουίλιαμς, προέτρεψε τους θαυμαστές να κάνουν δωρεές σε εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για την ενίσχυση ανθρωπιστικής οργάνωσης που εδρεύει στο Μπρίστολ και βοηθά στην υποστήριξη νέων ανθρώπων που διατρέχουν κίνδυνο διατροφικής φτώχειας.

Η 26χρονη ηθοποιός είπε ότι εντυπωσιάστηκε από το «καταπληκτικό έργο» της οργάνωσης The Mazi Project, όταν παρευρέθηκε πρόσφατα σε εκδήλωσή της.

Η ανθρωπιστική οργάνωση βοηθά στην ενδυνάμωση νέων από μη προνομιούχα περιβάλλοντα παρέχοντας εβδομαδιαία γεύματα και φρέσκα προϊόντα.

Σε βίντεο που δημοσίευσε αργότερα στον λογαριασμό της στο Instagram, η Γουίλιαμς μίλησε με την ιδρύτρια της The Mazi Project, Μέλανι Βαξεβανάκη.

«Όταν σε άκουσα να μιλάς για την οργάνωση για πρώτη φορά, κατάλαβα πώς μπορώ να εντοπίσω στη ζωή μου τα πράγματα, στα οποία αναφέρεσαι» τόνισε.

«Πραγματικά βλέπω πώς το φαγητό ως θεμελιώδες μέρος της ζωής μπορεί να φέρει τόσο πολύ καλό. Χτίζει κάπως την αυτοπεποίθησή σου ως άτομο και, ξέρεις εκπλήσσεις τον εαυτό σου μαγειρεύοντας καταπληκτικά γεύματα» είπε η Αγγλίδα ηθοποιός.

«Και νομίζω ότι αυτό είναι πραγματικά στον πυρήνα της Mazi - βοηθά τους ανθρώπους να σιτίζονται, αλλά επίσης τους ενδυναμώνει πέρα από αυτό» υπογράμμισε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ