Πλουσιότερος εν ζωή ράπερ o Jay-Z: Ποια είναι η περιουσία του
Οι οικονομικές του δραστηριότητές εκτείνονται και πέρα από τη μουσική
Η περιουσία του Jay-Z στα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με νέα έκθεση του Forbes
Σύμφωνα με νέα έκθεση του Forbes ο Jay-Z συνεχίζει να είναι ο πλουσιότερος εν ζωή ράπερ, με την περιουσία του να ανέρχεται πλέον στα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια.
Αν και η έκθεση δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες σημειώνει, ότι η περιουσία του ανθρώπου που γεννήθηκε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης ως Σον Κάρτερ (Shawn Carter) πριν από 53 χρόνια εκτείνεται πέρα από τη μουσική.
«Ακόμη και για ένα έτος χωρίς περιοδεία ή κυκλοφορία άλμπουμ, ο Jay-Z κερδίζει εκατομμύρια από τη σαμπάνια «Armand de Brignac» και το κονιάκ «D'Usse» αναφέρει. «Είναι ο πρώτος hip-hop καλλιτέχνης που στέφθηκε δισεκατομμυριούχος από το Forbes το 2019, χάρη σε μια εκτεταμένη και ποικιλόμορφη αυτοκρατορία» καταγράφοντας περιουσιακά στοιχεία από την αυτοκρατορία της εταιρείας ψυχαγωγίας και αθλητισμού Roc Nation μέχρι τη συλλογή έργων τέχνης που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και έργα του Ζαν Μισέλ Μπασκιά (Jean-Michel Basquiat).
Τον περασμένο μήνα, όπως αναφέρει το variety, ενώ συμμετείχε στα βραβεία Grammy έλυσε και μια πολύμηνη νομική διαμάχη, με μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες ποτών στο κόσμο σχετικά με το κονιάκ «D'Usse».
Η Barcardi απέκτησε το πλειοψηφικό μερίδιο, το οποίο φέρεται να αξίζει περίπου 750 εκατομμύρια δολάρια - γεγονός που αποτέλεσε βασικό παράγοντα για την αύξηση της περιουσίας του από πέρυσι. Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου ο ράπερ συνεχίζει να έχει «σημαντικό μερίδιο ιδιοκτησίας» του.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στα «χαρακώματα» Ευρώπη και Τραμπ
Οι γαλλικές αρχές δηλώνουν αποφασισμένες να συνεχίσουν τις έρευνες μέχρι τον εντοπισμό τους.
Εκτάκτως στη Λάρνακα ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Κύπρου, Κώστας Φυτιρής
Η κηδεία της θα τελεστεί τη Δευτέρα στη Μητρόπολη Αθηνών
Αν δεν υπάρξει λύση, οι δασμοί θα ανέρχονται στο 25% από την 1η Ιουνίου.
Ο Τραμπ προσκάλεσε την Ελλάδα και Κύπρο
Απαιτείται η επικύρωσή της από τα κοινοβούλια των κρατών- μελών της Mercosur, Αργεντινή, Βραζιλία, Παραγουάη και Ουρουγουάη
Στο Κίεβο ο χειμώνας είναι μέρος του πολέμου - το κρύο, το σκοτάδι, η έλλειψη ενέργειας λειτουργούν ως βασικά εργαλεία πίεσης. «Η Ουκρανία έχει μπει σε μια φάση πολέμου φθοράς», λέει ο Αλέξανδρος Δημητρακόπουλος.
Ο Τραμπ επιβάλει δασμούς σε οκτώ ευρωπαϊκές χώρες - Σε ισχύ από την 1η Φεβρουαρίου
Η κατάθεση αποκαλύπτει σοβαρές ελλείψεις σε μέτρα ασφαλείας
Ο συριακός στρατός ζήτησε από τους αμάχους να απομακρυνθούν από στρατιωτικές εγκαταστάσεις της επαρχίας Ράκα
Μάλιστα,το βίντεο τραβήχτηκε από την πριγκίπισσα Λίλιμπετ
Στο κέντρο της Λάρνακας βρίσκονται ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις
Στους προσκληθέντες και ο πρόεδρος της Αργεντινής, Χαβιέ Μιλέι
Μαζικές διαδηλώσεις σε όλη τη Δανία και τη Γροιλανδία
Το αεροπλάνο είχε προορισμό το Μακασάρ, στο Νότιο Σουλαουέζι
Η γυναίκα από την Αυστραλία νόμιζε ότι χαϊδεύει τον σκύλο της, αλλά έκανε λάθος
Πάνω από 3.000 οι νεκροί στο Ιράν
Η ανάλυση του Economist
Η Ευρώπη αναζητά την «κόκκινη γραμμή» απέναντι στον Τραμπ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.