Κοσμος

Ο Μικ Τζάγκερ πήγε στο γήπεδο με καπέλο DILF και έγινε viral

Μονοπώλησε το ενδιαφέρον το «αυστηρώς ακατάλληλο» καπέλο του 79χρονου ρόκερ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μικ Τζάγκερ: Στο Κρέιβεν Κότατζ του Λονδίνου με τους γιους του για το Φούλαμ – Άρσεναλ - Σχολιάστηκε στα social media το καπέλο DILF.
Το στιλιστικό αξεσουάρ του Μικ Τζάγκερ, υπό τη μορφή καπέλου, τράβηξε τα βλέμματα στην Premier League © Twitter / screen shot

Μικ Τζάγκερ: Στο Κρέιβεν Κότατζ του Λονδίνου με τους γιους του για το Φούλαμ – Άρσεναλ - Σχολιάστηκε στα social media το καπέλο DILF.

Για έναν άνδρα που είπε κάποτε «δεν μπορώ να πάρω καμία ικανοποίηση», ο Μικ Τζάγκερ σίγουρα ανταποκρίθηκε στην εικόνα του ως επαναστάτη, έστω και σε προχωρημένη πλέον ηλικία.

Ο 79χρονος frontman των Rolling Stones, ο οποίος είναι φανατικός οπαδός της Άρσεναλ, εθεάθη στις εξέδρες του Κρέιβεν Κότατζ, να επευφημεί τους κανονιέρηδες εναντίον της Φούλαμ.

Ο Μικ Τζάγκερ ασφαλώς ενθουσιάστηκε από τα όσα είδε, καθώς οι πρωτοπόροι της Πρέμιερ Λιγκ έφυγαν νικητές με σκορ 3-0 από την έδρα των αντιπάλων τους στο Λονδίνο.

Δεν ήταν όμως μόνο η σπάνια εμφάνισή του σε ποδοσφαιρικό αγώνα που τράβηξε τα βλέμματα στο δυτικό Λονδίνο.

Ο Τζάγκερ εθεάθη να φορά ένα «ακατάλληλο» καπέλο, με «αυθάδες» μήνυμα στο μπροστινό μέρος.

Πάνω στο ιδιόρρυθμο καπέλο του Μικ Τζάγκερ αναγραφόταν το ακρωνύμιο DILF, το οποίο σημαίνει "μπαμπάς που θα ήθελα να π***".

Ο Τζάγκερ εντοπίστηκε από τον φακό να παρακολουθεί το παιχνίδι με τους γιους του Ντέβερο Οκτάβιαν Μπάζιλ Τζάγκερ (6 ετών), και Λούκας (22 ετών).

Το καπέλο του Μικ Τζάγκερ υπογραμμίζει τη φήμη του, ως ενός από τους πλέον διαβόητους σταρ του ροκ εν ρολ.

Φημολογείται ότι έχει κοιμηθεί με περισσότερες από 4.000 γυναίκες και έχει οκτώ βιολογικά παιδιά με πέντε διαφορετικές συντρόφους.

Από το 2014, συζεί με την 35χρονη χορεύτρια μπαλέτου Μέλανι Χάμρικ. Το ζευγάρι καλωσόρισε στον κόσμο τον γιο τους Ντέβερο το 2016, ο οποίος καταπώς φαίνεται από το δικό του καπέλο, έχει κληρονομήσει την αγάπη του μπαμπά του για το ποδόσφαιρο και την Άρσεναλ.

Η οικογένεια Τζάγκερ θα ήταν ασφαλώς ικανοποιημένη βλέποντας την ομάδα της να περνάει πέντε βαθμούς μπροστά στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, με μια επιβλητική εμφάνιση απέναντι στη Φούλαμ.

Τα γκολ του πρώτου ημιχρόνου από τους Γκάμπριελ, Μαρτινέλι και Όντεγκαρντ έδωσαν στους πρωτοπόρους του Βορείου Λονδίνου μια άνετη νίκη, έντεκα αγωνιστικές πριν το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος.

(Με πληροφορίες της Sun)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν η ανθρώπινη ζωή στη Γάζα έχει λιγότερη αξία από ένα σύνθημα 
Όταν η ανθρώπινη ζωή στη Γάζα έχει λιγότερη αξία από ένα σύνθημα

Η άδεια διέλευσης ενός Παλαιστινίου προς την Αίγυπτο κόστιζε στη μαύρη αγορά 5.000 δολάρια για έναν ενήλικα και 7.500 δολάρια για ένα παιδί. Το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη οι τιμές αυτόματα διπλασιάστηκαν

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY