Κοσμος

Μητέρα στις ΗΠΑ στραγγάλισε τα δύο της παιδιά και αποπειράθηκε να πνίξει το τρίτο

Η οικογενειακή τραγωδία στη Μαχασουσέτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΗΠΑ - Η 32χρονη μητέρα που στραγγάλισε τα παιδιά της στη Μασαχουσέτη
© Lindsay Marie Clancy/Facebook

ΗΠΑ: Μητέρα στραγγάλισε τα δύο της παιδιά και αποπειράθηκε να πνίξει το τρίτο - Η απόπειρα αυτοκτονίας 

Μία 32χρονη μητέρα από τη Μασαχουσέτη φέρεται να στραγγάλισε τα δύο μικρότερα παιδιά της και να αποπειράθηκε να σκοτώσει το τρίτο λίγο πριν επιχειρήσει να δώσει τέλος στη ζωή της, πέφτοντας από μεγάλο ύψος. 

Η Lindsay Clancy από το Plymouth, κατηγορήθηκε για δύο ανθρωποκτονίες, εκείνες της 5χρονης κόρης της και του 3χρονου γιου της, ενώ κατηγορείται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η κατηγορούμενη αναρρώνει σε νοσοκομείο της Βοστώνης, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη. 

Τις αρχές ειδοποίησε ο πατέρας των παιδιών και όπως αποκάλυψαν οι αρχές, η πρώτη εικόνα που αντίκρισαν όταν έφτασαν στο σπίτι ήταν τα τρία αναίσθητα, με εμφανή σημάδια σοβαρού τραύματος. Η πεντάχρονη Cora και η 3χρονη Dawson μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Ένα αγοράκι 7 μηνών εξακολουθεί να παλεύει για τη ζωή του, λένε οι αξιωματούχοι. 

ΗΠΑ: Τα δύο παιδιά της οικογένειας με τους γονείς τους
© Facebook

«Πρόκειται για μια αδιανόητη, παράλογη τραγωδία και είναι μια συνεχιζόμενη έρευνα», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. Οι ερευνητές εξετάζουν το ενδεχόμενο η 32χρονη μητέρα να έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη όταν φέρεται να έκανε την απόπειρα δολοφονίας-αυτοκτονίας, είπαν πηγές στο CBS Boston.

Η προγιαγιά των παιδιών, Ρίτα Μάσγκροουβ, είπε στο NBC Boston ότι τίποτα δεν φαινόταν ασυνήθιστο όταν μίλησε στη μητέρα τους την περασμένη εβδομάδα. «Είναι πολύ σοκαριστικό πράγμα και είναι αποκαρδιωτικό», είπε καθώς άφησε λουλούδια σε ένα μνημείο έξω από το σπίτι της οικογένειας.

Η θεία των παιδιών Donna Jesse πρόσθεσε ότι, «ήταν όμορφα παιδιά. Είχαν μια όμορφη ζωή». Οι αστυνομικοί εθεάθησαν δακρύζουν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Τετάρτης. «Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από αυτούς δεν θα ξεχάσουν αυτό που είδαν χθες το βράδυ».

Με πληροφορίες από New York Post

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ