Κοσμος

«Την έχω συγχωρήσει, είχε κατάθλιψη» δηλώνει ο σύζυγος της 32χρονης που σκότωσε τα τρία παιδιά τους

Κατέληξε και το τρίτο παιδί της οικογένειας από τη Μασαχουσέτη

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΗΠΑ: Η Lindsay, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους και ο πατέρας της οικογένειας
© Facebook

Μασαχουσέτη: Δολοφονία τριών παιδιών από την 32χρονη μητέρα τους - Η θέση του πατέρα και η δίωξη για τους στραγγαλισμούς 

Ο σύζυγος της Lindsay Clancy, της 32χρονης γυναίκας που στραγγάλισε τα τρία της παιδιά, δήλωσε ότι τη «συγχωρεί» για την πράξη της και υποστηρίζει ότι η νεαρή μητέρα είχε κατάθλιψη. Μάλιστα, ζητά από τους πολίτες της Μασαχουσέτης που έχουν συγκλονιστεί από την αποτρόπαιη παιδοκτονία να τη συγχωρήσουν και αυτοί, σημειώνοντας ότι ήταν «μία στοργική μητέρα». 

«Θέλω να ζητήσω από όλους σας να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να συγχωρήσετε τη Lindsay, όπως έκανα κι εγώ», έγραψε ο Πάτρικ Κλάνσι στα social media και πρόσθεσε: «Η πραγματική Λίντσεϊ ήταν γενναιόδωρα στοργική προς όλους - εμένα, τα παιδιά μας, την οικογένεια, τους φίλους και τους ασθενείς της. Το μόνο που εύχομαι γι' αυτήν τώρα είναι να μπορέσει με κάποιον τρόπο να βρει την ειρήνη».

Την Τετάρτη οι αρχές απήγγειλαν κατηγορίες στην 32χρονη μητέρα από τη Μασαχουσέτη για τη δολοφονία της 5χρονης κόρης της Cora, του 3χρονου γιου της Dawson και τη δολοφονία του 8 μηνών γιου της Callan, ο οποίος κατέληξε μετά από λίγες ημέρες νοσηλείας. Τα παιδιά φέρεται να στραγγαλίστηκαν όταν ο πατέρας τους είχε φύγει από το σπίτι τους στο Duxbury για να πάρει φαγητό. Μόλις επέστρεψε στο σπίτι  βρήκε τα παιδιά «αναίσθητα, με εμφανή σημάδια τραυματισμού».

Η Lindsay αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, πέφτοντας από το μπαλκόνι, ωστόσο, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η 32χρονη μητέρα, νοσηλεύτρια του Γενικού Νοσοκομείου της Μασαχουσέτης, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και τον Ιούλιο. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη. 

Duxbury mother to be charged in deaths of children, DA says

Ο Πάτρικ στο gofundme ότι ο «γάμος τους ήταν υπέροχος αλλά η κατάστασή της επιδεινωνόταν ραγδαία», χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τα ψυχολογικά προβλήματα της συζύγου του. «Ήμουν τόσο περήφανος που ήμουν σύζυγός της και πατέρας και ένιωθα τόσο τυχερός που την είχα στη ζωή μου. Ακόμα θυμάμαι την ίδια στιγμή που την πρωτοείδα και μπορώ να θυμηθώ πόσο κεραυνοβόλα την ερωτεύτηκα, όπως βλέπεις μόνο στις ταινίες».

Ο Πάτρικ είπε ότι οι δυο τους ξεκινούσαν κάθε πρωί με μια μεγάλη αγκαλιά και έλεγαν ο ένας στον άλλον «σ' αγαπώ» καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. «Της άρεσε που ήταν νοσοκόμα, αλλά τίποτα δεν έφτανε την έντονη αγάπη της για τα παιδιά μας και την αφοσίωσή της στο να είναι μητέρα. Ήταν το μόνο που ήθελε πάντα. Αυτό ήταν που με δίδαξε πώς να γίνω καλύτερος πατέρας», είπε ο σύζυγος της 32χρονης και πατέρας των τριών δολοφονημένων παιδιών.

Patrick Clancy speaks out for first time since death of his three children

Με πληροφορίες από Daily Mail 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ