Ο Βρετανός πρωθυπουργός ζήτησε συγγνώμη γιατί δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας στο αυτοκίνητο
Η εξήγηση που έδωσε εκπρόσωπός του
Ρίσι Σούνακ: Ο Βρετανός πρωθυπουργός, η ζώνη ασφαλείας στο αυτοκίνητο και το ολιγόλεπτο βίντεο στα social media
Συγγνώμη ζήτησε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ρίσι Σούνακ, για την απόφασή του να βγάλει τη ζώνη ασφαλείας ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του για να γυρίσει ένα σύντομο βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στο επίμαχο βίντεο, ο Ρίσι Σούνακ μιλούσε για τον τελευταίο γύρο χρηματοδότησης της κυβέρνησης με στόχο τη βελτίωση του επιπέδου στις κοινότητες όλης της χώρας, κοινοποιήθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ο Βρετανός πρωθυπουργός απευθυνόταν στην κάμερα από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου χωρίς να φοράει ζώνη. «Αυτό ήταν ένα σύντομο λάθος κρίσης. Ο πρωθυπουργός έβγαλε τη ζώνη ασφαλείας για να κινηματογραφήσει ένα σύντομης διάρκειας βίντεο», είπε εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ σε δημοσιογράφους και προσθέτει: «Αποδέχεται πλήρως ότι ήταν ένα λάθος και ζητά συγγνώμη».
Στη Βρετανία, ένα άτομο μπορεί να τιμωρηθεί με πρόστιμο έως και 500 λίρες αν δεν φορά ζώνη ασφαλείας, εκτός εάν υπάρχει εξαίρεση, όπως για τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, στο ταξί ή όταν ένας οδηγός κάνει όπισθεν.
Ερωτηθείς αν ο Ρίσι Σούνακ είχε κάποια εξαίρεση ενώ επέβαινε σε κυβερνητικό αυτοκίνητο, ο εκπρόσωπος είπε στους δημοσιογράφους: «Ήταν λάθος και ζήτησε συγγνώμη».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οκτώ μέλη πληρώματος και τρεις επιβάτες, μέλη του προσωπικού του υπουργείου, ανάμεσα στους νεκρούς
Στα «χαρακώματα» Ευρώπη και Τραμπ
Οι γαλλικές αρχές δηλώνουν αποφασισμένες να συνεχίσουν τις έρευνες μέχρι τον εντοπισμό τους.
Εκτάκτως στη Λάρνακα ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Κύπρου, Κώστας Φυτιρής
Η κηδεία της θα τελεστεί τη Δευτέρα στη Μητρόπολη Αθηνών
Αν δεν υπάρξει λύση, οι δασμοί θα ανέρχονται στο 25% από την 1η Ιουνίου.
Ο Τραμπ προσκάλεσε την Ελλάδα και Κύπρο
Απαιτείται η επικύρωσή της από τα κοινοβούλια των κρατών- μελών της Mercosur, Αργεντινή, Βραζιλία, Παραγουάη και Ουρουγουάη
Στο Κίεβο ο χειμώνας είναι μέρος του πολέμου - το κρύο, το σκοτάδι, η έλλειψη ενέργειας λειτουργούν ως βασικά εργαλεία πίεσης. «Η Ουκρανία έχει μπει σε μια φάση πολέμου φθοράς», λέει ο Αλέξανδρος Δημητρακόπουλος.
Ο Τραμπ επιβάλει δασμούς σε οκτώ ευρωπαϊκές χώρες - Σε ισχύ από την 1η Φεβρουαρίου
Η κατάθεση αποκαλύπτει σοβαρές ελλείψεις σε μέτρα ασφαλείας
Ο συριακός στρατός ζήτησε από τους αμάχους να απομακρυνθούν από στρατιωτικές εγκαταστάσεις της επαρχίας Ράκα
Μάλιστα,το βίντεο τραβήχτηκε από την πριγκίπισσα Λίλιμπετ
Στο κέντρο της Λάρνακας βρίσκονται ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις
Στους προσκληθέντες και ο πρόεδρος της Αργεντινής, Χαβιέ Μιλέι
Μαζικές διαδηλώσεις σε όλη τη Δανία και τη Γροιλανδία
Το αεροπλάνο είχε προορισμό το Μακασάρ, στο Νότιο Σουλαουέζι
Η γυναίκα από την Αυστραλία νόμιζε ότι χαϊδεύει τον σκύλο της, αλλά έκανε λάθος
Πάνω από 3.000 οι νεκροί στο Ιράν
Η ανάλυση του Economist
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.