Κοσμος

Οι Iron Maiden γίνονται γραμματόσημο από τα Βρετανικά Ταχυδρομεία

Θα απεικονίζεται και η θρυλική μασκότ τους ο Έντι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι Iron Maiden γίνονται γραμματόσημο από τα Βρετανικά Ταχυδρομεία
Οι Iron Maiden γίνονται γραμματόσημο

 Iron Maiden: Θα γίνουν γραμματόσημο από τα Βρετανικά Ταχυδρομεία

Τα Βρετανικά Ταχυδρομεία αποφάσισαν να τιμήσουν με μία συλλεκτική σειρά γραμματοσήμων το θρυλικό μέταλ συγκρότημα των Iron Maiden.

Σύμφωνα με τον Guardian, η σειρά γραμματοσήμων με τους Iron Maiden θα αποτελείται από 12 γραμματόσημα και θα διατεθεί προς πώληση στις 12 Ιανουάριου. Οκτώ από αυτά θα απεικονίζουν τις εμφανίσεις του συγκροτήματος, ενώ μία ξεχωριστή έκδοση με 4 γραμματόσημα θα απεικονίζει την διάσημη μασκότ τους, τον Έντι.

H Royal Mail έχει τιμήσει στο παρελθόν μπάντες όπως οι Beatles, οι Pink Floyd, οι Queen και οι Rolling Stones.

Οι θρύλοι του μέταλ δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους. Για του λόγου το αληθές, ο μπασίστας των Iron Maiden, Στιβ Χάρις, δήλωσε: «Πάθαμε σοκ -με την καλή έννοια!- όταν πρωτομάθαμε για το πρότζεκτ και μείναμε εξίσου άφωνοι όταν είδαμε τα γραμματόσημα για πρώτη φορά. Δείχνουν φοβερά και πιστεύω πως αποτυπώνουν πραγματικά την ουσία και την ενέργεια των Maiden. Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι που η Royal Mail επέλεξε να τιμήσει την μπάντα μας με αυτόν τον τρόπο και γνωρίζουμε πως και οι φαν μας θα νιώσουν το ίδιο».

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1975 στο Λονδίνο από τον μπασίστα Στιβ Χάρις. Έχει πουλήσει περισσότερους από 100 εκατομμύρια δίσκους με 2.500 ζωντανές εμφανίσεις σε 64 χώρες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ