Κοσμος

ΗΠΑ: Συνελήφθη γυναίκα που έσπρωξε κοριτσάκι στις γραμμές τρένου

Δείτε το βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΗΠΑ: Συνελήφθη γυναίκα που έσπρωξε κοριτσάκι στις γραμμές τρένου
© Twitter/@Real_RobN

ΗΠΑ: Συνελήφθη 32χρονη επειδή έσπρωξε τρίχρονο κοριτσάκι στις γραμμές τρένου 

Συνελήφθη μία 32χρονη γυναίκα, η οποία έσπρωξε ένα τρίχρονο κορίτσι στις ράγες τρένου στο Όρεγκον των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το foxnews.com, το κοριτσάκι στεκόταν δίπλα στη μαμά της στην πλατφόρμα MAX Gateway Transit Center του Πόρτλαντ, όταν μια άγνωστη γυναίκα το έσπρωξε στις ράγες του τρένου!

H γυναίκα κρατείται χωρίς εγγύηση, αφού της απαγγέλθηκαν κατηγορίες την Πέμπτη, επειδή φέρεται να έσπρωξε ένα παιδί τριών ετών στις γραμμές του τρένου, ενώ το παιδί και η μητέρα του περίμεναν σε σιδηροδρομικό σταθμό του Πόρτλαντ, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο του σερίφη της κομητείας Multnomah.

Η Brianna Lace Workman, 32 ετών, κατηγορείται ότι έσπρωξε το παιδί με το πρόσωπο μπροστά στις ράγες της πλατφόρμας MAX του Gateway Transit Center στο βορειοανατολικό Πόρτλαντ χωρίς «πρόκληση».

Ευτυχώς, ένας παρευρισκόμενος έσωσε το παιδί από τις ράγες πριν έρθει το τρένο.

Το βίντεο από το περιστατικό, που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του εισαγγελέα, φαίνεται να δείχνει την ύποπτη να πηδάει από το σημείο όπου καθόταν σε ένα παγκάκι στην πλατφόρμα και να σπρώχνει το παιδί, το οποίο στεκόταν μπροστά της.

Η Workman κατηγορήθηκε για απόπειρα επίθεσης πρώτου βαθμού, επίθεση τρίτου βαθμού, παρεμπόδιση δημόσιας συγκοινωνίας, ανάρμοστη συμπεριφορά δεύτερου βαθμού και απερίσκεπτη έκθεση άλλου προσώπου σε κίνδυνο.

Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι αυτής της απάνθρωπης όσο και παρανοϊκής επίθεσης εις βάρος ενός τρίχρονου παιδιού.

Woman arrested for pushing 3-year-old onto MAX train tracks in Portland

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ