Κοσμος

O Εντ Χελμς αποκάλυψε πως διαχειρίστηκε την επιτυχία στο «Hangover»

Τι είπε για τους συμπρωταγωνιστές του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Εντ Χελμς αποκάλυψε πως διαχειρίστηκε την επιτυχία στο «Hangover»
© EPA/PAUL BUCK

Εντ Χελμς: Πώς διαχειρίστηκε την απρόσμενη επιτυχία της ταινίας «Hangover»

Ο ηθοποιός Εντ Χελμς (Ed Helms) μίλησε στη εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή «Conan O'Brien Needs a Friend» για την καριέρα του και για την απροσδόκητα μεγάλη επιτυχία της κωμωδίας «Hangover». «Ηταν ένας ανεμοστρόβιλος με πολλά μποφόρ», είπε χαρακτηριστικά για την ταινία που βρέθηκε στο τοπ-10 εισπράξεων το 2009, με μια Χρυσή Σφαίρα και πολλές υποψηφιότητες.

Ενώ αισθάνθηκε «πολύ τυχερός» γιατί είχε περισσότερες ευκαιρίες μετά, ο Χελμς παραδέχτηκε ότι «είχε τόσο άγχος» που έχασε τον έλεγχο του εαυτού του. «Ταλαντευόμουν πολλές φορές. Έπαιρνα σενάρια για διαφορετικά είδη έργων. ”Τι να κάνω;” Είχα αρχίσει να ξεφεύγω και να πανικοβάλλομαι, όπως ”τι είδους καριέρα θέλω;”».

Πρωταγωνίστησε μαζί με τους Μπράντλεϊ Κούπερ, Ζακ Γαλιφιανάκης και Τζάστιν Μπάρθα υποδυόμενος έναν οδοντίατρο, μέλος μιας ανδροπαρέας που αποφασίζουν να πάνε στο Λας Βέγκας για να κάνουν ένα μπάτσελορ πάρτι προς τιμήν του Νταγκ Μπίλινκς.

«Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι τύποι, δεν νομίζω ότι θα είχα παραμείνει λογικός», είπε ο ηθοποιός αναφερόμενος στους Μπράντλεϊ Κούπερ και Ζακ Γαλιφιανάκης.

Η ταινία με μόλις 35 εκατ. δολάρια προϋπολογισμό γυρίστηκε σε 15 ημέρες στο Λας Βέγκας και έφερε στα ταμεία 467 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως σύμφωνα με το ΕW. Οι δύο επόμενες ταινίες κυκλοφόρησαν το 2011 και το 2013.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ