Κοσμος

Τη βίαζε ενώ κοιμόταν - Βρήκε τα βίντεο στα εισερχόμενα του συντρόφου της

«Δεν έχω ιδέα πώς να εμπιστευτώ ξανά κάποιον σε μια σχέση στο μέλλον», δηλώνει το θύμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα βρήκε βίντεο βιασμού της στα εισερχόμενα του συντρόφου της: Την κακοποιούσε όσο κοιμόταν - Θα καταδικαστεί ως σοβαρός σεξουαλικός δράστης.
Βίαζε τη σύντροφό του στον ύπνο της και βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του ένας άνδρας στην Αυστραλία © Unsplash

Γυναίκα βρήκε βίντεο βιασμού της στα εισερχόμενα του συντρόφου της: Την κακοποιούσε όσο κοιμόταν - Θα καταδικαστεί ως σοβαρός σεξουαλικός δράστης.

Υποψιαζόμενη ότι ο αρραβωνιαστικός της την απατούσε, μια γυναίκα από τη Μελβούρνη μπήκε στον λογαριασμό του email του. Εκεί βρήκε βίντεο στα οποία ο σύντροφός της τη βίαζε καθώς κοιμόταν, ανέφεραν οι εισαγγελείς στο δικαστήριο της κομητείας της Βικτώριας.

Ο άντρας που εμπιστευόταν σε μια σχέση για περισσότερα από δύο χρόνια έχει παραδεχτεί ότι τη βίασε επτά φορές και της επιτέθηκε σεξουαλικά άλλες 21 φορές εν αγνοία της.

Ο 34χρονος ξυλουργός και πατέρας δύο παιδιών, δεν μπορεί να κατονομαστεί προς το παρόν από τις Αρχές.

Ομολόγησε την ενοχή του τη Δευτέρα για τρεις κατηγορίες σε σεξουαλικής επίθεσης και δύο κατηγορίες για βιασμό. Θα καταδικαστεί ως σοβαρός σεξουαλικός δράστης.

Οι εισαγγελείς είπαν στο δικαστήριο της κομητείας ότι η γυναίκα ανακάλυψε εννέα email που στάλθηκαν μεταξύ των προσωπικών και των επαγγελματικών email του συντρόφου της, καθένα από τα οποία τον έδειχνε να την κακοποιεί σεξουαλικά ενώ εκείνη κοιμόταν.

Η ίδια αναγνώρισε τον εαυτό της από τα τατουάζ της.

Τα ξημερώματα της 19ης Σεπτεμβρίου 2020, ο άνδρας τη θώπευσε, την έγδυσε και τη βίασε.

Βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να της επιτίθεται ξανά εκείνο το βράδυ και το επόμενο πρωί καθώς κοιμόταν, και ξανά στις 17 Οκτωβρίου 2020.

Μερικά από τα βίντεο που βρήκε η γυναίκα ήταν σύντομα, διάρκειας μόνο δευτερολέπτων. Ένα άλλο έφτανε τα σχεδόν 12 λεπτά.

Περιέγραψε το πόσο πληγωμένη και αηδιασμένη ένιωσε από το γεγονός ότι κάποιος με τον οποίο είχε σχέση την πρόδωσε σε τέτοιο βαθμό χωρίς η ίδια να το γνωρίζει.

Η γυναίκα ένιωσε κακοποιημένη και ντροπιασμένη, είπε, υπογραμμίζοντας την αδικία των όσων υπέστη χωρίς να έχει κάνει τίποτα κακό.

«Δεν έχω ιδέα πώς θα μπορέσω να εμπιστευτώ ξανά κάποιον σε μια στενή σχέση στο μέλλον», είπε.

Η γυναίκα περιέγραψε επίσης τη θλίψη της για τις χαμένες σχέσεις της με τα παιδιά του δράστη και την ευρύτερη οικογένεια, ανθρώπους που είχε αρχίσει να θεωρεί ως δική της οικογένεια.

Η προκαταρκτική ακρόαση για τον άνδρα συνεχίζεται.

(Με πληροφορίες του Guardian)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ