Κοσμος

Πώς ένα κούρεμα στην Κίνα κατέληξε σε πορνογραφικό site

Ο κόσμος των φετίχ και η εξαπάτηση της γυναίκας στην Ουχάν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η γυναίκα στην Κίνα που πήγε σε κομμωτήριο και της ξύρισαν το κεφάλι για να καταλήξει το βίντεο σε ιστοσελίδα πορνό
Η γυναίκα στην Κίνα που πήγε σε κομμωτήριο και της ξύρισαν το κεφάλι για να καταλήξει το βίντεο σε ιστοσελίδα πορνό © South China Morning Post

Κομμωτήριο στην Κίνα εξαπάτησε γυναίκα που πήγε να κουρευτεί - Σε πορνογραφικό site για άτομα με φετίχ το βίντεο με το κούρεμα

Απρόσμενη εξέλιξη στην Κίνα για μια γυναίκα που πήγε για κούρεμα σε κομμωτήριο. Το δημοσίευμα στην κινεζική εφημερίδα South China Morning Post αναφέρει ότι η κάτοικος στην Ουχάν διαπίστωσε με τρόμο ότι το βίντεο από το κούρεμά της κατέληξε σε πορνογραφικό site για φετιχιστές.

Όλα ξεκίνησαν με την αγγελία που είδε για το συγκεκριμένο κομμωτήριο. Μέσω αυτής γινόταν γνωστό, ότι η επιχείρηση έδινε αμοιβή σε γυναίκες που ήθελαν να κόψουν κοντά τα μαλλιά τους (περίπου 210 δολάρια ΗΠΑ).

Όταν η γυναίκα πήγε στο κομμωτήριο, ο κομμωτής την έπεισε να κάνει ένα κοντό «trendy» κούρεμα. Δέχτηκε, μάλιστα, να τη βιντεοσκοπούν στο πλαίσιο εκπαιδευτικής διαδικασίας για νέους κομμωτές. Το αποτέλεσμα ήταν να καταλήξει με ξυρισμένο το πίσω μέρος του κεφαλιού της.

«Είπε ότι έπρεπε να με κινηματογραφήσουν για ένα βίντεο για εκπαιδευτικούς σκοπούς» ανέφερε η γυναίκα από την Ουχάν στην Κίνα. Και κατέληξε για το κούρεμά της που κατέληξε σε πορνογραφικό site για άτομα με φετίχ: «Δεν μπορούσα να δω τι συνέβαινε καθόλου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ