Κοσμος

Ο Salt Bae, η χρυσή μπριζόλα και ο λογαριασμός 161.000 ευρώ σε εστιατόριο

Ο Τούρκος σεφ στέλνει νέο μήνυμα στους επικριτές του

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
salt-bae-golden-steak

Salt Bae - O Τούρκος σεφ και η χρυσή μπριζόλα - Η απάντησή του για τον λογαριασμό των 161.000 ευρώ σε εστιατόριο στο Άμπου Ντάμπι

Δεν ιδρώνει το αυτί του Salt Bae, ο οποίος δέχεται εκ νέου σφοδρή κριτική για τις εξωφρενικές τιμές που χρεώνει στους πελάτες εστιατορίων του. H «χρυσή μπριζόλα» του Salt Bae ήρθε ξανά στην επικαιρότητα.

Αυτήν τη φορά στα social media αναρτήθηκε εικόνα από απόδειξη λογαριασμού ύψους 161.000 ευρώ που πλήρωσαν πελάτες στο εστιατόριο του Salt Bae στο Άμπου Ντάμπι.

Ο Τούρκος σεφ απάντησε στους επικριτές του με μια… χρυσή μπριζόλα. Ειδικότερα, ο Salt Bae παρουσιάζει μια μπριζόλα, καλυμμένη με φύλλα χρυσού 24 καρατίων, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram. 

«Federal Bank», η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο με τον Salt Bae και τη χρυσή μπριζόλα του. Υπενθυμίζεται ότι οι ελληνικές αρχές είχαν βάλει «λουκέτο» στο εστιατόριο του Salt Bae στη Μύκονο, καθώς -όπως διαπιστώθηκε- δεν έκοβε αποδείξεις.

tig tag vision , breacking new Salt Bae shares video of massive steak coated in 24 karat gold

Εδώ και πολύ καιρό δεν είναι λίγοι οι χρήστες στα social media που επισημαίνουν ότι τα εστιατόρια του Salt Bae είναι «υπερεκτιμημένα» και δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση τις πανάκριβες χρεώσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ