Trending Now

Salt Bae: «Χρυσή μπριζόλα» για Βιετναμέζο υπουργό (βίντεο)

Ο μηνιαίος μισθός στο Βιετνάμ στα 700 δολάρια και η μπριζόλα στα 2.000 δολάρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Salt Bae τάισε χρυσή μπριζόλα Βιετναμέζο υπουργό
Σεφ Salt Bae / © EPA/JULIEN WARNAND

Βιετναμέζος υπουργός βρέθηκε στο εστιατόριο του Salt Bae να τρώει από το χέρι του σεφ μια μπριζόλα καλυμμένη με χρυσό αξίας 2.000 δολαρίων.

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Βιετνάμ από βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου με Υπουργό της χώρας να απολαμβάνει πανάκριβο έδεσμα στο το ρεστοράν του, Nusr-Et Steakhouse, στη βρετανική πρωτεύουσα.

Η τιμή του πανάκριβου γεύματος του Βιετναμέζου υπουργού Δημόσιας Ασφάλειας Λο Ταμ κάπου 1.956 δολάρια ξεπερνά κατά πολύ τις μεικτές μηνιαίες απολαβές του, που κυμαίνονται μεταξύ 600 και 800 δολαρίων, εξ ου και η κατακραυγή εις βάρος για την επιλογή του να γευματίσει στο εστιατόριο του Salt Bae.

Vietnam Public Security Minister To Lam feasts at upscale London restaurant

 

 

Χρήστης του twitter αναρωτήθηκε γιατί έπρεπε να επιλεγεί το πανάκριβο ρεστοράν του Salt Bae για ένα γεύμα εργασίας. «Τα χρήματα των φορολογουμένων χρησιμοποιούνται για πολυτέλειες», σχολίασε στη συνέχεια ένας χρήστης κι ένας άλλος συμπλήρωσε: «Το Βιετνάμ είναι φτωχό, αλλά ο υπουργός απολαμβάνει την πολυτέλεια».

Η ανάπτυξη στο Βιετνάμ, παρότι πρόκειται για μια σοσιαλιστική χώρα που κυβερνάται από το Κομμουνιστικό Κόμμα, έχει επιταχυνθεί την τελευταία δεκαετία. Όμως, σύμφωνα με την έκθεση της Γενικής Στατιστικής Υπηρεσίας του 2021, ο μέσος μισθός στη χώρα κυμαίνεται στα 230 δολάρια (23.000 Rs) το μήνα.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ