Κοσμος

Πέθανε ο πρωταγωνιστής των Power Rangers Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ

Σε ηλικία μόλις 49 ετών - Ήταν ο «πράσινος» της ομάδας

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ έγινε πασίγνωστος ως ο «πράσινος» από τους Power Rangers
Ο Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ έγινε πασίγνωστος ως ο «πράσινος» από τους Power Rangers © Photo by Aaron Davidson/WireImage/Getty Images/Ideal Image

Νεκρός ο Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ - Ο ρόλος του ηθοποιού στους Power Rangers – Πέθανε σε ηλικία 49 ετών

Θλίψη προκάλεσε η είδηση ότι πρωταγωνιστής των Power Rangers, της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς των 90’s, άφησε την τελευταία του πνοή. Ο ηθοποιός Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ πέθανε σε ηλικία 49 ετών στο Τέξας, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του.

Ο Ντέιβιντ Φρανκ ήταν ο «πράσινος» από τους Power Rangers (σ.σ. αρχικά, καθώς στη συνέχεια εμφανίστηκε και με άλλα χρώματα), ο οποίος είχε ξεκινήσει ως «κακός», ωστόσο μετά πέρασε στην «καλή» πλευρά -ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο σε αρκετές παιδικές και εφηβικές τηλεοπτικές σειρές των 80’s και 90’s. 

«Παρακαλώ σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειάς του και των φίλων του κατά τη διάρκεια αυτής της φρικτής περιόδου, καθώς συμβιβαζόμαστε με την απώλεια ενός τόσο υπέροχου ανθρώπου. Αγαπούσε πολύ την οικογένειά του, τους φίλους και τους θαυμαστές του. Πραγματικά θα μας λείψει» ανέφερε ο Τζάστιν Χαντ για τον θάνατο του «πράσινου» Power Ranger.

Πληροφορίες που επικαλείται το TMZ αναφέρουν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία. O Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς.

My Tribute To Jason David Frank A Wonderful Man The World Is A Darker Place Without Your Light

«Ήταν πηγή έμπνευσης για τόσους πολλούς ανθρώπους. Θα μας λείψει πολύ. Είναι τόσο λυπηρό να χάνεις άλλο ένα μέλος της οικογένειάς των Ranger» ανέφερε ο ηθοποιός Γουόλτερ Τζόουνς, ο οποίος ήταν ο «μαύρος» από τους Power Rangers.

Tommy Oliver's First Scene | Green Ranger | Mighty Morphin | Power Rangers Official
White Light, Part II | Mighty Morphin | Full Episode | S02 | E18 | Power Rangers Official

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ