Οι ΗΠΑ κανονίζουν τους λογαριασμούς τους στα Βαλκάνια μέσω της Ελλάδας, λέει ο Σοϊλού
Τι αναφέρει ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών
Τουρκία - Σουλεϊμάν Σοϊλού: «Οι ΗΠΑ κανονίζουν τους λογαριασμούς τους στα Βαλκάνια μέσω της Ελλάδας»
Επίθεση ενάντια στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ εξαπέλυσε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι οι ΗΠΑ «κανονίζουν τους λογαριασμούς τους στα Βαλκάνια μέσω της Ελλάδας». Μιλώντας στην τουρκική Εθνοσυνέλευση ο Σοϊλού είπε ότι «οι ΗΠΑ κανονίζουν τα σχέδια τους με την Κίνα μέσω της Ταϊβάν, τους λογαριασμούς τους στα Βαλκάνια μέσω της Ελλάδας, και τους λογαριασμούς τους στη τη Μέση Ανατολή μέσω του PKK/PYD».
Πρόσθεσε ότι «υποτίθεται ότι θα έφερναν ειρήνη και δημοκρατία στο Ιράκ και το Αφγανιστάν». Ωστόσο «το μόνο που άφησαν πίσω τους ήταν η καταστροφή, η τρομοκρατία, η αστάθεια, μια ετήσια παραγωγή 9.000 τόνων οπίου και ανθρώπων που πέφτουν από τις ρόδες των αεροπλάνων».
Η αναφορά του Τούρκου υπουργού ήταν το περιστατικό κατά την αποχώρηση των Αμερικανών από το Αφγανιστάν όταν πολλοί Αφγανοί προσπάθησαν να κρυφτούν στις ρόδες στρατιωτικών αεροσκαφών για να βρουν φριχτό θάνατο.
Ο Σοϊλού μετά την πολύνεκρη βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη την Κυριακή είχε πει ότι η Τουρκία δεν αποδέχεται τα συλλυπητήρια της αμερικανικής πρεσβείας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χιλιάδες κάτοικοι έμειναν χωρίς ρεύμα
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
«Δεν υπάρχει σχέδιο για απαγχονισμούς – Έχουμε τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης», λέει ο Ιρανός ΥΠΕΞ
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Κορυφώνεται η ένταση μεταξύ Ουάσινγκτον και Τεχεράνης
Άκαρπη η συνάντηση των δύο υπουργών Εξωτερικών
Βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης το 2003
406 πολιτικοί κρατούμενοι έχουν απελευθερωθεί το τελευταίο διάστημα
Tι αναφέρει η Ιρανή ακτιβίστρια
Ο 82χρονος τραγουδιστής κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και καταναγκαστική εργασία
Είναι η τέταρτη πρόταση μομφής κατά της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Αμερικανοί και Βρετανοί εκκενώνουν βάσεις από τη γύρω περιοχή
Τα κύματα έφτασαν σύμφωνα με πληροφορίες σε ύψος 5 μέτρων
Πρόκειται για την πιο άμεση απειλή της Τεχεράνης προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ
Σε πρόχειρο νεκροτομείο κοντά στην Τεχεράνη
Όλο αυτόν τον καιρό επικρατούσε μια μορφή εφησυχασμού έναντι της ιρανικής θεοκρατίας. Τώρα επικρατεί αμηχανία.
Η συμμορία διέφυγε και η αξία της λείας δεν έχει ακόμη γίνει γνωστή
Οι αποφυλακίσεις πολιτικών κρατουμένων, που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, συνεχίζονται με αργούς ρυθμούς
Δεδομένων των κακών διατροφικών του συνηθειών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.