Κοσμος

Ο Γιον Βόιτ στηρίζει τον Τραμπ με νέες θεωρίες συνομωσίας (βίντεο)

«Αντιμετωπίζει τους κακούς, διεφθαρμένους αριστερούς»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιον Βόιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ
Ο Γιον Βόιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ © ΕPA

Γιον Βόιτ υπέρ Ντόναλντ Τραμπ: Έγινε ξανά κλοπή στις εκλογές 

Ο αμερικανός ηθοποιός Γιόν Βόιτ, υποστηρικτής του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανάρτησε βίντεο στο Twitter λέγοντας ότι ο αγώνας ενάντια στη νοθεία των Δημοκρατικών είναι ο μεγαλύτερος από την εποχή του εμφυλίου πολέμου.

«Υποτίθεται ότι είναι η χώρα της ελευθερίας, αλλά απέχει πολύ από αυτό. Είναι ένας σκοτεινός ιστός. Ένας σκοτεινός κόσμος, αλλά όχι για πολύ γιατί, φίλοι μου, μια αλλαγή έρχεται και ένα νέο φως θα αναδυθεί. Πρέπει όλοι να δούμε αυτή την αλήθεια και να επιτρέψουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη τώρα", συνέχισε στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter με την οδηγία: "Ξύπνα Αμερική».

Ο 83χρονος ηθοποιός αναφέρει ότι ο Μπάιντεν έχει εκλεγεί μόνο από τα ΜΜΕ, και στηρίζοντας πλήρως τον πρόεδρο Τραμπ αναφέρει πως «Αντιμετωπίζει τους κακούς, διεφθαρμένους αριστερούς που θέλουν να γκρεμίσουν αυτό το έθνος».

«Ας προσευχηθούμε ότι ο μοναδικός πρόεδρος που κατάλαβε τις αλήθειες και είχε το συμφέρον του αμερικανικού λαού, το αμερικανικό όνειρο, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, θα επιστρέψει στην προεδρία. Αυτός και μόνο αυτός μπορεί να σταματήσει αυτόν τον βάλτο. Επιτρέψτε στον πρόεδρο Τραμπ να ανοικοδομήσει το έδαφος και τη γη μας, ώστε να μπορέσουμε να ανυψωθούμε στη δόξα μας», τόνισε ο Βόιτ.

Γιον Βοιτ: Aπό τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του Τραμπισμού 

Ο Γιον Βόιτ, είναι ο πατέρας της ηθοποιού Αντζελίνα Τζολί και είναι γνωστός για τους ρόλους του σε επιτυχημένες ταινίες όπως το «Midnight Cowboy» και τo «Coming Home» (για το οποίο κέρδισε το βραβείο Όσκαρ Καλύτερου Ανδρικού Ρόλου το 1979) και την εμφάνισή του στην τηλεοπτική σειρά «Ray Donovan».

Τα τελευταία χρόνια, οι απόλυτες πολιτικές απόψεις του Βόιτ τείνουν να επισκιάσουν το έργο του στην υποκριτική τέχνη. Δεν έχει κρύψει την υποστήριξή του στον Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με το THR και ήταν ένας από τους προσκεκλημένους ομιλητές στο γκαλά που διοργανώθηκε από τον πρόεδρο των ΗΠΑ στο θέρετρο Mar-a-Lago στη Φλόριντα τον περασμένο Φεβρουάριο.

Τον Δεκέμβριο του 2018, ο Βόιτ κοινοποίησε ένα βίντεο στο Twitter στο οποίο υπερασπίστηκε τον Ντόναλντ Τραμπ εναντίον εκείνων που προσπαθούν να τον «πληγώσουν».

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος όλη την ώρα. Αλλά υπάρχουν πράγματα που με ενοχλούν. Ειδικότερα, αυτό που με ενοχλεί είναι οι άνθρωποι που προσπαθούν να “πληγώσουν” τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής» έγραφε τότε ο ηθοποιός.

«Κάνει τόσο καλή δουλειά κάθε μέρα. Κάνει πραγματικά εκπληκτικά πράγματα και στις ειδήσεις δεν παρουσιάζονται και υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να “μαγειρέψουν” συκοφαντίες και ψέματα για να τον καταστρέψουν» σημείωσε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ