Κοσμος

Βρετανία: Η Λιζ Τρας δεν είχε να πληρώσει το εστιατόριο - Τι συνέβη

Ζητήσε δανεικά από τη φίλη της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Λιζ Τρας πλήρωσε με δανεικά τον λογαριασμό σε εστιατόριο του Λονδίνου
Η Λιζ Τρας πλήρωσε με δανεικά τον λογαριασμό σε εστιατόριο του Λονδίνου © EPA/Carlos Jasso

Απρόοπτο για τη Λιζ Τρας σε εστιατόριο στο Λονδίνο - Δεν έγινε δεκτή η πιστωτική κάρτα - Η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας πλήρωσε με δανεικά

Η Λιζ Τρας πήγε για φαγητό σε εστιατόριο του Λονδίνο. Όταν ήρθε η ώρα να πληρώσει τον λογαριασμό, διαπίστωσε με έκπληξη ότι η πιστωτική κάρτα της δεν γινόταν δεκτή από το μηχάνημα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η Λις Τρας ήταν μαζί με μια φίλη της στο εστιατόριο BRIX LDN του Λονδίνου.

Η 47χρονη πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, με τη μικρότερη θητεία στην Ντάουνινγκ Στριτ 10, αφού πρώτα έχασε την ψυχραιμία της, ζήτησε δανεικά από τη φίλη της. Όταν πληρώθηκε ο λογαριασμός στο εστιατόριο, η Λιζ Τρας έσπευσε να εξαφανιστεί.

Το «τρολάρισμα» των θαμώνων στη Λιζ Τρας για την πληρωμή του λογαριασμού στο εστιατόριο

Θαμώνες έκαναν σχόλια τύπου «τής έκοψαν τον μισθό της πρωθυπουργού» (σ.σ. ένα θέμα που συζητιέται έντονα στη Βρετανία λόγω της εξαιρετικά σύντομης θητείας της Λιζ Τρας στην Ντάουνινγκ Στριτ).

Δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα «Sun» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το εστιατόριο είχε πολύ κόσμο και η Λιζ Τρας γευμάτιζε με μια φίλη της. Όταν ο σερβιτόρος έφερε το μηχάνημα για να πληρώσει τον λογαριασμό, η κάρτα της απορρίφθηκε. Μπορούσες να καταλάβεις ότι είχε εκνευριστεί και προσπάθησε ξανά. Η φίλη της μπήκε στη μέση για να εξοφλήσει τον λογαριασμό».

Και προσθέτει για τα όσα εκτυλίχθηκαν με τη Λιζ Τρας και την πιστωτική της κάρτα: «Όλοι στο εστιατόριο μπορούσαν να δουν τι συνέβαινε και κάποιοι έκαναν αστεία για το ότι προφανώς δεν παίρνει πια τον μισθό του πρωθυπουργού».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχαν δοθεί στη δημοσιότητα τα «βασιλικά» γούστα της Λιζ Τρας όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών.

Με πληροφορίες από Daily Mail | Sun

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ