Κοσμος

Εκδηλώσεις λατρείας με εσώρουχα στο πατρικό σπίτι του κατά συρροή δολοφόνου Τζέφρι Ντάμερ

Θαυμαστές της σειράς του Netflix οι δράστες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο serial killer Τζέφρι Ντάμερ
Ο serial killer Τζέφρι Ντάμερ © EPA/ Eugene Garcia

Τζέφρι Ντάμερ: Θαυμαστές του serial killer συρρέουν στο σπίτι του - Πέταξαν εσώρουχα στην αυλή

Την ώρα που η σειρά του Netflix με τίτλο «Monster: The Jeffrey Dahmer Story», η οποία παρουσιάζει την ιστορία του Τζέφρι Ντάμερ, έχει αποκτήσει εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές, ο πατέρας του serial killer δέχτηκε επίθεση με... εσώρουχα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ξένων Μέσων, θαυμαστές έχουν κατακλύσει το σπίτι του πατέρα του, Λάιονελ Ντάμερ, στο Οχάιο.

«Σταμάτησε μια κυρία στο τέλος του δρόμου, έβγαλε το εσώρουχό της και το πέταξε στην αυλή. Βγήκα και πήρα με ένα κοντάρι το εσώρουχο από την αυλή και αυτή φώναζε "Σ’ αγαπώ Λάιονελ". Μάλιστα έβαλα πινακίδες ότι απαγορεύεται να εισέρχονται στην οικία, προσπαθώντας να τους αποτρέψω» είπε ο φύλακας του 86χρονου στην εφημερίδα «The Sun».

twitter1

Ο φύλακας του σπιτιού του πατέρα του Ντάμερ τονίζει ότι το κοινό έχει «λατρέψει» την ιστορία του δολοφόνου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Post και Sun, ο Λάιονελ Ντάμερ σκέφτεται να μηνύσει το Netflix για την κατάσταση που έχει δημιουργήσει η σειρά στην προσωπική του ζωή. Επίσης, δήλωσε ενοχλημένος που το Netflix δεν ζήτησε ποτέ την άδεια να χρησιμοποιήσει τις ηχογραφήσεις, τις οποίες η νομική ομάδα του γιου του είχε στην κατοχή της, στη σειρά-ντοκιμαντέρ για το ίδιο θέμα, με τίτλο «Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes», η οποία κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο.

twitter2

Ο αδίστακτος δολοφόνος καταδικάστηκε για 17 δολοφονίες νεαρών αντρών, παιδική σεξουαλική κακοποίηση, κανιβαλισμό και πολλές ακόμα κατηγορίες, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν 83 φωτογραφίες πτωμάτων σε διάφορα στάδια αποσύνθεσης.

Δεν πρόλαβε να εκτίσει την ποινή του, αφού ο άνδρας που αποκαλούσε τον εαυτό του «Χριστό» στη φυλακή, τον σκότωσε χτυπώντας τον με μεταλλική ράβδο στο ντουζ του γυμναστηρίου. Όσο βρισκόταν στη φυλακή, ο Ντάμερ είχε βαφτιστεί ξανά και δήλωνε μετανιωμένος για τα εγκλήματά του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ