- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Κάνιε Γουέστ θα αγοράσει το τραμπικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Parler
To «μεγάφωνο» του Τραμπ είχε απαγορευτεί μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο
Ο Κάνιε Γουέστ εξαγοράζει την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Parler
Την αγαπημένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης οπαδών του πρώην πρόεδρου Ντόναλντ Τραμπ το Parler σκοπεύει να αγοράσει ο εκκεντρικός ράπερ Κάνιε Γουέστ, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η εταιρεία.
Η Parlement Technologies ανακοίνωσε την είδηση λέγοντας ότι η συμφωνία θα βοηθήσει στη δημιουργία ενός «μη ακυρώσιμου οικοσυστήματος όπου όλες οι φωνές είναι ευπρόσδεκτες».
Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου, ο Γουέστ είπε: «Σε έναν κόσμο όπου οι συντηρητικές απόψεις θεωρούνται αμφιλεγόμενες, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι έχουμε το δικαίωμα να εκφραζόμαστε ελεύθερα». Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Parlement Technologies, Τζορτζ Φάρμερ, δήλωσε ότι «είναι τιμή της εταιρείας να τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του».
Η πλατφόρμα, που χρησιμοποιούνταν συχνά από τους υποστηρικτές του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, βρέθηκε στο επίκεντρο σχετικά με τον ρόλο που έπαιξε στις εισβολή στο κτίριο του Καπιτωλίου στις 6 Ιανουαρίου. Ως αποτέλεσμα, μια σειρά από εταιρείες τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένης της Google και της Amazon, την τοποθέτησαν στη μαύρη λίστα, καθιστώντας την εφαρμογή και τον ιστότοπό της απρόσιτα.
Υπενθυμίζεται ότι ο ράπερ και επιχειρηματίας πριν λίγες μέρες ξεσήκωσε αντιδράσεις με μπλούζα που φορούσε η οποία έγραφε «White Lives Matter» ενώ χθες μόλις υποστήριξε ότι ο Τζορτζ Φλόιντ πέθανε από χρήση ναρκωτικών (φαιντανύλης) και όχι από αστυνομική βία, τονίζοντας μάλιστα ότι το γόνατο του αστυνομικού δεν ακουμπούσε καν στον λαιμό του.
Ο Φλόιντ δολοφονήθηκε από την αστυνομία, με βίντεο που δείχνουν τον αστυνομικό Ντέρεκ Σόβιν με το γόνατο στο λαιμό του για σχεδόν εννέα λεπτά, με αποτέλεσμα η οικογένεια του 46χρονου να αντιδράσει μετά τις δηλώσεις του ράπερ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για την πιο σαφή και σκληρή διατύπωση μέχρι στιγμής
Η εξέλιξη αυτή έρχεται να δοκιμάσει μια οικονομία που οικοδομήθηκε μεθοδικά επί δεκαετίες
Η ανάλυση βασίστηκε σε ψηφιακά ίχνη χρήσης ιστοσελίδων και εφαρμογών
Έρχεται κλιμάκωση σε Λίβανο, Υεμένη και Ιράκ με το φόβο γενικευμένης σύγκρουσης
Δεν εμφανίστηκε λόγω προβλημάτων υγείας - Αντιμέτωπος με ποινή έως 20 ετών
Η επιχείρηση κατέληξε σε αιματηρή συμπλοκή
Σε περίπτωση που αυτό είναι ασφαλές πρέπει να εγκαταλείψουν το Ιράν τώρα μέσω ξηράς
Ο Μάικλ Φίλιπς δηλώνει ότι πάσχει από μικροφαλλία και μιλά ανοιχτά κατά του body shaming
Μετά το περιστατικό παρήγγειλε χάπι αντισύλληψης
Το σχέδιο αφορά κυρίως εποχικούς εργαζομένους
Στρατηγικά βομβαρδιστικά έπληξαν στόχους βαθιά στο εσωτερικό του Ιράν, αναφέρει η CENTCOM
Πώς θα επιλεγεί ο νέος ανώτατος ηγέτης
Οι δηλώσεις των ηγετών - Από την ανοιχτή καταδίκη του Σάντσεθ έως τις ελπίδες για «νέα εποχή» στην Τεχεράνη
«Η Τουρκία θα εντείνει τις επαφές σε όλα τα επίπεδα για άμεση κατάπαυση πυρός» δήλωσε ο τούρκος πρόεδρος
Έρευνα αποκαλύπτει θεαματική στροφή του παγκόσμιου οικονομικού εγκλήματος - Η Ρωσία στο επίκεντρο
Οι διπλωματικές συνομιλίες στη Γενεύη κατέρρευσαν σε 48 ώρες σε κλίμα έντασης, οδηγώντας στην έναρξη των βομβαρδισμών
Το Ιράν προειδοποιεί ότι θα συνεχίσει τα αντίποινα όσο διαρκούν οι επιθέσεις εναντίον του
Τιμήθηκε με πολυάριθμα παράσημα για τη δράση του
Μόνο το 2009 συμμετείχε σε περίπου 550 επίσημες εκδηλώσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.