Κοσμος

Πατέρας στη Φλόριντα έβαλε ασπίδα το μωρό παιδί του για να μην συλληφθεί πριν τον χτυπήσουν με taser (βίντεο)

Τι είχε συμβεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φλόριντα: Πατέρας έβαλε ασπίδα το 1 έτους παιδί του για να μην συλληφθεί πριν τον χτυπήσουν με taser - Δείτε βίντεο
Αστυνομία - Φλόριντα © EPA Pool

Φλόριντα: Ο 27χρονος πατέρας, το taser των αστυνομικών και το παιδί - ασπίδα 

Το παιδί του ως ασπίδα χρησιμόποιησε ένας νεαρός άνδρας στη Φλόριντα για να αποφύγει τη σύλληψη από τους αστυνομικούς με taser. 

Ο 27χρονος Μπράντον Λέονερ, τον οποίο αναζητούσαν οι αρχές το απόγευμα της 27ης Σεπτεμβρίου μετά από καταγγελία για απαγωγή παιδιού, έχοντας εγκλωβιστεί στο πάρκινγκ ενός ταχυφαγείου, φαίνεται σε βίντεο να κρατά στα χέρια το μικρό αγόρι προκειμένου να μην του περάσουν χειροπέδες οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, λίγο νωρίτερα ο 27χρονος είχε απαγάγει το παιδί με την απειλή όπλου.

«Άσε το παιδί κάτω, άσε το παιδί κάτω» ακούγονται να φωνάζουν οι αστυνομικοί στον 27χρονο με τον ίδιο να μην υπακούει.

Τότε ένας από τους τρεις αστυνομικούς που είχαν περικυκλώσει τον 27χρονο έβγαλε το taser του και «πυροβόλησε» τον 27χρονο ο οποίος πέφτει στο έδαφος με το παιδί στην αγκαλιά του.

Οι αστυνομικοί τότε πήραν το παιδί από την αγκαλιά του 27χρονου πατέρα του με τον ίδιο να προσπαθεί εκ νέου να αποδράσει.

«Οι αστυνομικοί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σώσουν γρήγορα το παιδί από τον εκτός ελέγχου άνδρα και να συλλάβουν τον ύποπτο. Ευτυχώς το παιδί δεν τραυματίστηκε και επέστρεψε σύντομα στη μητέρα του» δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης ο σερίφης Ρικ Στάλι.

Florida Man Kidnaps His Child, Gets Tased and Bitten by K-9

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ