Κοσμος

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η μελανιά στο χέρι προκάλεσε νέα ανησυχία για την υγεία της

Νέα σενάρια μετά τη συνάντηση με την Λιζ Τρας

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασίλισσα Ελισάβετ
Βασίλισσα Ελισάβετ © Instagram / theroyalfamily

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η εμφάνιση με μελανιασμένο χέρι, η ανησυχία για πρόβλημα υγείας και τα σχόλια στα social media. 

Νέα ανησυχία για την κατάσταση υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ έφερε η φωτογραφία στην οποία η 96χρονη μονάρχης φέρει μελανιά στο δεξί της χέρι. Το στιγμιότυπο από την πρώτη συνάντηση με τη νέα πρωθυπουργό της Βρετανίας, Λιζ Τρας, σχολιάστηκε έντονα στα social media, ενώ οι ανησυχίες αποτυπώνονται και σε δημοσίευμα της New York Post. 

Σύμφωνα με τη New York Post, τα σενάρια για σοβαρά προβλήματα υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ, που έχουν φουντώσει από τον περασμένο Απρίλιο, «πήραν φωτιά» μετά την απόφαση για τον τρόπο που θα διοριστεί η νέα κυβέρνηση της Βρετανίας. Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει διορίσει 14 πρωθυπουργούς και οι τελετές γίνονταν συνήθως στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Αυτή τη φορά υποδέχτηκε τη διάδοχο του Μπόρις Τζόνσον στη Σκωτία, όσο οι φήμες αναφέρουν πως η ίδια ήταν αρκετά αδύναμη, ώστε να επιστρέψει στο παλάτι, για να πραγματοποιήσει εκεί την τελετή.

Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, διακρίνεται το χέρι της Ελισάβετ να έχει μια μεγάλη μελανιά, ενώ φαίνεται αδυνατισμένη.Η εικόνα της Ελισάβετ με το μελανιασμένο χέρι αμέσως έκανε τον γύρο του διαδικτύου και πολλοί χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν, με ορισμένους να αναφέρουν ότι είναι κάτι λογικό, λόγω της ηλικίας της.

«Τα χέρια της μαμάς και του μπαμπά μου ήταν έτσι, νομίζω ότι έχει να κάνει με το δέρμα που γίνεται πιο λεπτό με την ηλικία και επομένως είναι πιο ευαίσθητο σε μώλωπες», ανάφερε ένας χρήστης του Twitter. Άλλοι χρήστες υποστήριξαν ότι η 96χρονη μονάρχης αντιμετωπίζει προβλήματα με την κυκλοφορία του αίματος, που έχει ως συνέπεια να δημιουργηθεί η μελανιά. 

Παράλληλα, κάποιοι άλλοι ανέφεραν ότι η μονάρχης αντιμετωπίζει προβλήματα με την κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η συγκεκριμένη τεράστια μελανιά.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το μπαστούνι και η ακύρωση των δημόσιων εμφανίσεών της

Τα πρώτα σχόλια για την κατάσταση υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ άρχισαν να γίνονται με το ξέσπασμα του κορωνοϊού, ενώ ο θάνατος του πρίγκιπα Φίλιππου έκανε τους Βρετανούς να ανησυχούν για κατάρρευσή της μετά την απώλεια του πολυαγαπημένου της συζύγου. 

Η εμφάνισή της δημόσια με μπαστούνι, όσο και η ακύρωση των δημόσιων εμφανίσεών της τους τελευταίους μήνες έκανε τους χρήστες των social media και τα βρετανικά ΜΜΕ να αναρωτιούνται για την κατάσταση υγείας της 96χρονης βασίλισσας. 

Βασίλισσα Ελισάβετ: Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίστηκε με μελανιά στο χέρι

Παρόμοια σχόλια και ανησυχία για την κατάσταση υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ είχε προκαλέσει και το 2019 η εμφάνισή της με μελανιά στο χέρι. 

Η βασίλισσα Ελισάβετ, στα 92 της χρόνια τότε, εμφανίστηκε να χαμογελά στον φακό, αλλά να έχει το αριστερό της χέρι εμφανώς μελανιασμένο κατά τη συνάντηση με τη βασίλισσα Ράνια και τον βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ