Κοσμος

Ξανά απούσα από κοινωνική εκδήλωση η Βασίλισσα Ελισάβετ

Στους Αγώνες των Χάιλαντς στη Σκωτία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επιχείρηση London Bridge: Τι θα συμβεί στον πολιτισμό και τον αθλητισμό των χωρών της Κοινοπολιτείας όταν πεθάνει η βασίλισσα Ελισάβετ.
© Jane Barlow/WPA Pool/Getty Images

Μεγάλη Bρετανία: Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα παραστεί σε μια διοργάνωση στη Σκωτία - Ξανά απούσα από τις κοινωνικές της υποχρεώσεις.

Η 96χρονη βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα παραστεί στους Αγώνες των Χάιλαντς --τους δημοφιλέστερους αγώνες της Σκωτίας-- αυτό το σαββατοκύριακο, όπως είπε σήμερα μια πηγή των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι η απόφαση ελήφθη με γνώμονα τι θα είναι πιο βολικό για την ίδια και ότι ο διάδοχος του θρόνου, ο πρίγκιπας Κάρολος, θα παραστεί όπως είναι προγραμματισμένο.

Στη διοργάνωση στην πόλη Μπρέμαρ, που βρίσκεται 96,5 χιλιόμετρα δυτικά του Αμπερντίν, η οποία με κάποια μορφή τελείται εδώ και 900 χρόνια, παρευρίσκονταν πάντα ο βασιλιάς ή η βασίλισσα και μέλη της βασιλικής οικογένειας από το 1848, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ένας εκπρόσωπος των Ανακτόρων είπε ότι η βασίλισσα θα ορκίσει τον νέο πρωθυπουργό της χώρας στο Κάστρο του Μπαλμόραλ της Σκωτίας αντί στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Λονδίνο εξαιτίας ζητημάτων κινητικότητας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ