Στην Κάρυστο συνεχίζει τις διακοπές του ο Μπόρις Τζόνσον - Δριμεία κριτική στη Μεγάλη Βρετανία
Εθεάθη σε ταβέρνα του νησιού
Τις διακοπές του στην Ελλάδα συνεχίζει ο Βρετανός απερχόμενος πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος εθεάθη στην Κάρυστο.
Απτόητος συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα την Κάρυστο ο Μπόρις Τζόνσον. Ο Βρετανός πρωθυπουργός επέλεξε μία ταβέρνα του νησιού για να απολαύσει λίγες στιγμές χαλάρωσης όπου και τον αποθανάτισε ο φακός.
Παράλληλα, σε ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύει η Daily Mail, διευκρινίζεται ότι ο Τζόνσον βρέθηκε στο εστιατόριο «The Aegean» στην Κάρυστο, πάνω από την παραλία Ποταμός. Γενικότερα, οι διακοπές του Τζόνσον στη χώρα μας έχουν αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης και δριμείας κριτική στα βρετανικά ΜΜΕ, χωρίς να φαίνεται να επηρεάζουν τον ίδιο.
«Η Βρετανία μαστίζεται από κρίση κόστους ζωής και εκείνος απολαμβάνει τις διακοπές του» είναι ο συνηθέστερος τίτλος των πρωτοσέλιδων των βρετανικών tabloid. Η Daily Mail, η οποία δημοσίευσε πρώτη στην Αγγλία τις φωτογραφίες από τις διακοπές του πρωθυπουργικού ζεύγους αναφέρει πως «οι επικριτές του τονίζουν πως ηγείται μίας κυβέρνησης ζόμπι».
Αντίθετα, οι Εργατικοί χαρακτηρίζουν τις τελευταίες εβδομάδες της διακυβέρνησής Τζόνσον ως ένα «μεγάλο πάρτι», καθώς εκείνος απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με την Κάρι Σίμοντς στην Ελλάδα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η συνεχιζόμενη κακοκαιρία και οι έντονες χιονοπτώσεις δημιουργούν ιδιαίτερα επικίνδυνες συνθήκες
Aρκετές και απροσδόκητες οι οικονομικές πιέσεις
Ο ιρανικός λαός έχει τεράστια ιστορία πίσω του και έχει επιβιώσει από πολλά δεινά
Οκτώ μέλη πληρώματος και τρεις επιβάτες, μέλη του προσωπικού του υπουργείου, ανάμεσα στους νεκρούς
Στα «χαρακώματα» Ευρώπη και Τραμπ
Οι γαλλικές αρχές δηλώνουν αποφασισμένες να συνεχίσουν τις έρευνες μέχρι τον εντοπισμό τους.
Εκτάκτως στη Λάρνακα ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Κύπρου, Κώστας Φυτιρής
Η κηδεία της θα τελεστεί τη Δευτέρα στη Μητρόπολη Αθηνών
Αν δεν υπάρξει λύση, οι δασμοί θα ανέρχονται στο 25% από την 1η Ιουνίου.
Ο Τραμπ προσκάλεσε την Ελλάδα και Κύπρο
Απαιτείται η επικύρωσή της από τα κοινοβούλια των κρατών- μελών της Mercosur, Αργεντινή, Βραζιλία, Παραγουάη και Ουρουγουάη
Στο Κίεβο ο χειμώνας είναι μέρος του πολέμου - το κρύο, το σκοτάδι, η έλλειψη ενέργειας λειτουργούν ως βασικά εργαλεία πίεσης. «Η Ουκρανία έχει μπει σε μια φάση πολέμου φθοράς», λέει ο Αλέξανδρος Δημητρακόπουλος.
Ο Τραμπ επιβάλει δασμούς σε οκτώ ευρωπαϊκές χώρες - Σε ισχύ από την 1η Φεβρουαρίου
Η κατάθεση αποκαλύπτει σοβαρές ελλείψεις σε μέτρα ασφαλείας
Ο συριακός στρατός ζήτησε από τους αμάχους να απομακρυνθούν από στρατιωτικές εγκαταστάσεις της επαρχίας Ράκα
Μάλιστα,το βίντεο τραβήχτηκε από την πριγκίπισσα Λίλιμπετ
Στο κέντρο της Λάρνακας βρίσκονται ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις
Στους προσκληθέντες και ο πρόεδρος της Αργεντινής, Χαβιέ Μιλέι
Μαζικές διαδηλώσεις σε όλη τη Δανία και τη Γροιλανδία
Το αεροπλάνο είχε προορισμό το Μακασάρ, στο Νότιο Σουλαουέζι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.