Κοσμος

Νάρκη στην Οδησσό σκότωσε λουόμενο σε παραλία - Η στιγμή της έκρηξης (βίντεο)

Αγνόησε τις προειδοποιητικές πινακίδες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεκρός ο λουόμενος στην Οδησσό που έπεσε πάνω σε νάρκη στη θάλασσα
Νεκρός ο λουόμενος στην Οδησσό που έπεσε πάνω σε νάρκη στη θάλασσα © YouTube

Στην Οδησσό λουόμενος πήγε για μπάνιο σε θάλασσα με νάρκες και σκοτώθηκε μπροστά στη γυναίκα και το παιδί του. Το βίντεο με την έκρηξη στην Ουκρανία.

Σε θαλάσσια νάρκη στην Οδησσό έπεσε ένας λουόμενος, ο οποίος πήγε για μπάνιο στην παραλία, την ώρα που σε διάφορα σημεία υπήρχαν προειδοποιητικές πινακίδες. Ο λουόμενος στην Ουκρανία σκοτώθηκε μπροστά στη γυναίκα και το παιδί του.

Στις εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται ο λουόμενος να έχει διαμελιστεί. Στη συγκεκριμένη παραλία έχουν τοποθετηθεί θαλάσσιες νάρκες από τον ουκρανικό στρατό στο πλαίσιο των πολεμικών προετοιμασιών για την αντιμετώπιση ενδεχόμενης ρωσικής αποβατικής ενέργειας σε αυτήν την πόλη - κλειδί μπροστά στην Αζοφική Θάλασσα. Ουκρανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο άνδρας στην Οδησσό αγνόησε τις πινακίδες και βούτηξε στη θάλασσα.

Η στιγμή που η νάρκη στην Οδησσό ενεργοποιείται και σκοτώνει τον λουόμενο

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που ενεργοποιείται η θαλάσσια νάρκη στην Οδησσό, με αποτέλεσμα ο λουόμενος να βρει τραγικό θάνατο και να διαμελιστεί.

Μετά την ισχυρή έκρηξη η οικογένεια του άνδρα έτρεξε στην παραλία γεμάτη αγωνία. Στο σημείο έσπευσαν Ουκρανοί αστυνομικοί και ασθενοφόρο. Μέσα στη θάλασσα, μαζί με τον λουόμενο, ήταν και ένας φίλος του, ο οποίος όμως δεν έπαθε το παραμικρό.

‼️ A man in Odessa went swimming and was blown up by a sea mine installed Z Armed Forces Ukraine.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας στην Οδησσό για τον άνδρα που πήγε για μπάνιο και σκοτώθηκε από νάρκη

«Η αστυνομία καλεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής της Οδησσού να ακολουθούν αυστηρά τις οδηγίες υπό τον στρατιωτικό νόμο:

  • Να μη μεταβαίνουν στην παράκτια ζώνη προστασίας της Μαύρης Θάλασσας,
  • να μην κολυμπούν στη ναρκοθετημένη θαλάσσια περιοχή.

» Ο μη σεβασμός των κανόνων ασφαλείας από μια οικογένεια από την περιοχή του Ντονέτσκ είχε τραγικές συνέπειες σήμερα» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Και προστίθεται: «Ενώ κολυμπούσε ένας 50χρονος στη θάλασσα σε ένα από τα χωριά της περιφέρειας της Οδησσού τον σκότωσε μια έκρηξη αγνώστου αντικειμένου μπροστά στη γυναίκα του, τον γιο του και τον φίλο του. Ο τελευταίος γλίτωσε ως εκ θαύματος, καθώς είχε πάει να κολυμπήσει με το θύμα».

Από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, οι Ουκρανοί έσπευσαν να οχυρώσουν την Οδησσό, προκειμένου να αντιμετωπίσουν με επιτυχία μια μεγάλη επίθεση από τον ρωσικό στρατό. Μέχρι στιγμής οι Ρώσοι έχουν προχωρήσει σε σποραδικούς βομβαρδισμούς και δεν έχουν επιχειρήσει αποβατική ενέργεια.

Τον περασμένο Μάρτιο τον γύρο του διαδικτύου είχαν κάνει οι εικόνες με πολίτες να στήνουν αναχώματα υπό τους ήχους του τραγουδιού «It's my Life» των Bon Jovi.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ