Κοσμος

Βρετανία: Τι ισχυρίζεται ο βουλευτής που έβλεπε πορνό στη Βουλή

Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Neil Parish είναι ο Βρετανός βουλευτής που έβλεπε πορνό στη Βουλή των Κοινοτήτων
O Neil Parish είναι ο Βρετανός βουλευτής που έβλεπε πορνό στη Βουλή των Κοινοτήτων © YouTube/Guardian News

Ο βουλευτής στη Βρετανία που παρακολουθούσε πορνό στη Βουλή, ο Νις Πάρις, ισχυρίζεται ότι συνέβη κατά λάθος. Τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Ο Νιλ Πάρις, ο βουλευτής στη Βρετανία που έβλεπε πορνό στη Βουλή των Κοινοτήτων την ώρα της συνεδρίασης, ισχυρίστηκε σε δήλωσή του ότι όλα συνέβησαν «κατά λάθος».

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους αν άνοιξε κατά λάθος κάποιο περιεχόμενο στο τηλέφωνό του, ο Πάρις απάντησε: «Ναι, αλλά αφήστε την έρευνα να το εξετάσει».

Ο βουλευτής των Συντηρητικών Neil Parish τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το κυβερνών κόμμα των Τόρις μετά τις καταγγελίες ότι παρακολουθούσε πορνό στο κινητό τηλέφωνο. «Ο κύριος Πάρις τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το Συντηρητικό Κόμμα εν αναμονή του αποτελέσματος της έρευνας» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης. Ο Βρετανός βουλευτής κατέθεσε σε Επιτροπή Δεοντολογίας για τα όσα εκτυλίχθηκαν στη Βουλή των Κοινοτήτων με το πορνογραφικό υλικό.

Σημειώνεται πως ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον σχολίασε ότι «το να παρακολουθεί κάποιος πορνό είναι απαράδεκτο σε οποιονδήποτε εργασιακό χώρο».

Tory MP Neil Parish faces inquiry over claims of watching pornography in Commons

Η καταγγελία για το πορνό και τον Βρετανό βουλευτή Νιλ Πάρις

Βρετανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι μια γυναίκα υπουργός είπε πως είδε έναν άνδρα βουλευτή να παρακολουθεί πορνογραφικό υλικό, καθώς αυτός καθόταν δίπλα της στην Βουλή των Κοινοτήτων.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ακρόαση επιτροπής στο βρετανικό Κοινοβούλιο στο Λονδίνο.

Τι δήλωσε η σύζυγος του Βρετανού βουλευτή για το πορνό στη Βουλή

Εν τω μεταξύ σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «The Times», που δημοσιεύτηκε σήμερα Σάββατο 30 Απριλίου 2022, η σύζυγος του Νιλ Πάρις είπε πως ο άνδρας της είναι «ένας τρυφερός άνθρωπος». Και παραδέχτηκε: «Ήταν πολύ ντροπιαστικό όλο αυτό. Ειλικρινά, μου κόπηκε η ανάσα».

«Οι άνθρωποι δεν πρέπει να βλέπουν πορνογραφία. Ο σύζυγός μου ποτέ δεν θα καθόταν απλά να βλέπει πορνό, ενώ ανθρώποι κοιτάζουν» ανέφερε επίσης η σύζυγος του Νιλ Πάρις, του βουλευτή στη Βρετανία, ο οποίος παρακολούθησε πορνογραφικό υλικό στη Βουλή των Κοινοτήτων.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ