Κοσμος

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι παντρεύεται την 32χρονη σύντροφό του

Ο 85χρονος Σίλβιο Μπρελουσκόνι θα ντυθεί γαμπρός για τρίτη φορά

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ιταλός πολιτικός και καναλάρχης, Σίλβιο Μπερλουσκόνι
Σίλβιο Μπερλουσκόνι © EPA / Matteo Corner

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Παντρεύεται για τρίτη φορά στα 85 του χρόνια - Ποια είναι η 32χρονη αγαπημένη του, Μάρτα Φασίνα.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι παντρεύεται αύριο Σάββατο (19/3) την αγαπημένη του, Μάρτα Φασίνα. Ο 85χρονος πολιτικός και η 32χρονη αγαπημένη του θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης έχοντας κοντά τους λιγοστούς καλεσμένους.

Σύμφωνα με τη γερμανική Bild, δεν πρόκειται για έναν κλασικό γάμο, θρησκευτικό ή πολιτικό, αλλά για μία «γιορτή αγάπης», που θα σφραγίσει τη σχέση του ζευγαριού, τη στιγμή που υπάρχει διαμάχη με τα παιδιά του για τη διόλου ευκαταφρόνητη περιουσία του «καβαλιέρε». 

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Η τελετή και η στάση των παιδιών του

Τα πέντε ενήλικα παιδιά του Μπερλουσκόνι λέγεται ότι ήταν αναστατωμένα με την προοπτική η Μάρτα Φασίνα να έχει αξίωση για την κληρονομιά του μεγιστάνα που υπολογίζεται σε 6,5 δισεκατομμύρια ευρώ αν είχε γίνει νόμιμα σύζυγός του.

Δύο από τα ενήλικα παιδιά του φέρεται να μείνουν μακριά από την τελετή, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε μια ιστορική ιδιοκτησία που ονομάζεται Villa Gernetto στην πόλη Lesmo, βόρεια του Μιλάνου.

 

 

 

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Ποια είναι η 32χρονη αγαπημένη του

Η Μάρτα Φασίνα είναι βουλευτής στο κεντροδεξιό κόμμα του Μπερλουσκόνι, Forza Italia. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο είναι «προσβεβλημένη και πολύ θυμωμένη που δεν έχει έναν σωστό γάμο».

Ζει με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία τα τελευταία δύο χρόνια, από τότε που χώρισε από την τελευταία νεαρή κοπέλα του, Francesca Pascale, 36 ετών σήμερα.

 

 

 

 

Η τελετή πραγματοποιείται ενώ ο Μπερλουσκόνι εξακολουθεί να εμπλέκεται σε μια δίκη στην οποία κατηγορείται ότι δωροδοκούσε πρόσωπα για να δώσουν ψευδείς καταθέσεις στο δικαστήριο σχετικά με τη φύση των πάρτι «μπούνγκα μπούνγκα» που έκανε πριν από μια δεκαετία. Εκείνη την εποχή, προέκυψαν στοιχεία ότι στάρλετ ντυμένες με άτακτα αστυνομικά ρούχα έκαναν στριπτίζ για τον Μπερλουσκόνι και τους φίλους του και χόρευαν γύρω από ένα άγαλμα του Πρίαπου, του αρχαίου θεού της γονιμότητας.

Πριν από λίγες ημέρες, ο μπάτλερ του Μπερλουσκόνι είπε ότι τα γεγονότα δεν ήταν σεξουαλικά πάρτι αλλά αθώες «ντισκοτέκ» στις οποίες οι νεαρές γυναίκες χόρευαν και μετά πήγαιναν σπίτι τους.

Με πληροφορίες από telegraph

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις     

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ