Κοσμος

Charlotte Angie: Η 26χρονη πορνοστάρ δολοφονήθηκε από γείτονά της

Ο δράστης τεμάχισε την Charlotte Angie και διατήρησε το πτώμα της σε καταψύκτη για δύο μήνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 26χρονη πορνοστάρ, Κάρολ Μαλτέσι
Κάρολ Μαλτέσι © Youtube

Charlotte Angie: Άγρια δολοφονία της 26χρονης πορνοστάρ Κάρολ Μαλτέζι από τον γείτονά της στην Ιταλία - Πώς αποκαλύφθηκε το έγκλημα

Άγρια δολοφονία της 26χρονης πορνοστάρ, Charlotte Angie, διαλεύκαναν οι αρχές στην Ιταλία. Η Carol Maltesi, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, δολοφονήθηκε από τον 43χρονο γείτονά της στην περιοχή του Μπόρντο, με τις λεπτομέρειες για το έγκλημα να είναι σοκαριστικές.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ιταλίας, η Charlotte Angie δολοφονήθηκε τον Ιανουάριο, το πτώμα της κατατεμαχίστηκε, ο δράστης -ένας 43χρονος τραπεζικός υπάλληλος- το έβαλε σε καταψύκτη για δυο μήνες και πριν από μια εβδομάδα το τοποθέτησε σε μαύρες, πλαστικές σακούλες, τις οποίες πέταξε σε χαράδρα, έξω από το Μπόρνο.

Charlotte Angie - Άγρια δολοφονία πορνοστάρ: Πώς ταυτοποιήθηκε το πτώμα

Η αναγνώριση του πτώματος κατέστη δυνατή μόνο χάρη σε σειρά τατουάζ που είχε κάνει η νεαρή γυναίκα. Τα αναγνώρισαν, όπως γράφει η εφημερίδα Corriere della Sera, άτομα που είχαν δει τα έργα της. Οι εισαγγελικές αρχές και οι καραμπινιέροι είχαν ζητήσει πριν από λίγες ημέρες τη βοήθεια των πολιτών για να μπορέσει να συλληφθεί ο δολοφόνος.

Ο δράστης φέρεται μάλιστα να χρησιμοποίησε το κινητό της άτυχης γυναίκας (μητέρας ενός παιδιού πέντε ετών) για να στείλει μηνύματα σε δημοσιογράφο -αφού την είχε δολοφονήσει- με τα οποία ήθελε να δημιουργήσει την εντύπωση ότι η εικοσιεξάχρονη ήταν ζωντανή.

Οι υποψίες όμως αυξήθηκαν και οι έρευνες πήραν νέα τροπή όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε ένα ηχητικό μήνυμα, έστω και τριών δευτερολέπτων, μέσω whatsapp και ο δολοφόνος διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του.

Από την ανάλυση των καμερών προέκυψε ότι το αυτοκίνητο της γυναίκας «πέρασε την περασμένη Κυριακή 20 Μαρτίου, ακριβώς στην περιοχή του Μπόρνο, οδηγούμενο από άνδρα». Ο άνδρας κλήθηκε από τους καραμπινιέρους προκειμένου να προσφέρει στοιχεία που θα βοηθούσαν τις αρχές να εντοπίσουν την αγνοούμενη μέχρι τότε πορνοστάρ. Η κατάθεσή του είχε αντικρουόμενες πληροφορίες που σήμαναν καμπανάκια στους αστυνομικούς.

La donna ritrovata a Borno è Charlotte Angie: fermato Davide Fontana

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους δολοφονήθηκε η πορνοστάρ, Charlotte Angie. Ο δράστης έχει ομολογήσει τις πράξεις του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις                

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ