Κοσμος

Rust: Στις αρχές παρέδωσε το κινητό του ο Άλεκ Μπάλντουιν

Συνεχίζεται η διερεύνηση του τραγικού περιστατικού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλεκ Μπάλντουιν: Εικόνα μετά τον πυροβολισμό στο Rust
Ο Άλεκ Μπάλντουιν μετά τον πυροβολισμό στο Rust © Twitter

Ο Άλεκ Μπάλντουιν παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στους ερευνητές που έχουν αναλάβει την υπόθεση του θανατηφόρου πυροβολισμού στα γυρίσματα της ταινίας Rust.

Την Παρασκευή ο εκπρόσωπος του σερίφη, Χουάν Ρίος, γνωστοποίησε ότι το τηλέφωνο του Άλεκ Μπάλντουιν παραδόθηκε στις αρχές της κομητείας Σάφολκ της Νέας Υόρκης, οι οποίες ήταν στη διαδικασία λήψης σχετικών δεδομένων προκειμένου να τα αποστείλουν στη Σάντα Φε.

Ο Μπάλντουιν έκανε πρόβα μίας σκηνής στα γυρίσματα του γουέστερν Rust όταν το όπλο που κρατούσε εκπυρσοκρότησε και μία σφαίρα σκότωσε την διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς.

Ο ηθοποιός έχει δηλώσει πως δεν τράβηξε τη σκανδάλη και ότι είναι συντετριμμένος εξαιτίας του περιστατικού. Το ένταλμα έρευνας έδωσε το δικαίωμα στους ερευνητές να κατασχέσουν το τηλέφωνο του Μπάλντουιν προκειμένου να εξετάσουν τα μηνύματα και άλλες αποθηκευμένες πληροφορίες στη συσκευή, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Ο Άαρον Ντάιερ, δικηγόρος του Μπάλντουιν, επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός είχε παραδώσει το τηλέφωνο στις αρχές την Παρασκευή. «Όμως, το ζήτημα δεν αφορά το τηλέφωνό του και δεν υπάρχουν απαντήσεις στη συσκευή. Ο Άλεκ δεν έκανε τίποτα κακό», δήλωσε ο Ντάιερ. «Το πραγματικό ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι πώς βρέθηκαν αρχικά οι αληθινές σφαίρες στον χώρο των γυρισμάτων», συμπλήρωσε.

'Αλεκ Μπάλντουιν: Τι είχε πει στην συνέντευξη του στον Τζορτζ Στεφανόπουλος

«Η σκανδάλη δεν πατήθηκε… Δεν πάτησα τη σκανδάλη», είχε πει ο ηθοποιός στα αποσπάσματα μιας συνέντευξης που παραχώρησε στον Τζορτζ Στεφανόπουλο στο αμερικανικό δίκτυο ABC.

Στη συνέντευξη αυτή, την πρώτη επίσημη που παραχώρησε μετά τον θάνατο της Χάτσινς στις 21 Οκτωβρίου, ο Μπάλντουιν δηλώνει ότι «δεν έχει ιδέα» πώς βρέθηκε μια αληθινή σφαίρα στο πλατό της ταινίας. «Δεν θα σημάδευα ποτέ με όπλο οποιονδήποτε και δεν θα πατούσα τη σκανδάλη. Ποτέ», επέμεινε.

Το εν λόγω περίστροφο υποτίθεται ότι θα περιείχε ψεύτικες σφαίρες. Όταν ρωτήθηκε πώς βρέθηκε η αληθινή σφαίρα στον μύλο, ο Μπάλντουιν απάντησε: «Δεν έχω ιδέα. Κάποιος έβαλε μια αληθινή σφαίρα σε ένα όπλο. Μια σφαίρα που δεν έπρεπε καν να βρίσκεται εκεί».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ